Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζαβάρας: Μειονέκτημα της Σακελλαροπούλου, η απουσία της από την πολιτική ζωή

tags :
Τζαβάρας: Μειονέκτημα της Σακελλαροπούλου, η απουσία της από την πολιτική ζωή
Ο βουλευτής της ΝΔ σχολίασε την υποψηφιότητα της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας
Ως μειονέκτημα χαρακτήρισε ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Τζαβαράς, την απουσία της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου από την πολιτική ζωή.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε ότι ως πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, η κ. Σακελλαροπούλου είναι θεματοφύλακας ενός υπηρεσιακού και συμβολικού κύρους.
«Νομίζω ότι κατά γενική παραδοχή, ένα από τα μειονεκτήματά της υποψηφιότητας αυτής είναι η απουσία της από την πολιτική ζωή», πρόσθεσε.
Ο κ. Τζαβάρας τόνισε ότι οι δικαστές είναι υποχρεωμένοι κατά τη διάρκεια της υπηρεσιακής τους σταδιοδρομίας να απέχουν από την πολιτική.
«Αυτή τώρα η πρόεδρος του δικαστηρίου θα είναι υποχρεωμένη να δώσει ζωή και μάλιστα σε μια κρίσιμη συγκυρία, σε ένα θεσμό που προεχόντως είναι πολιτικός.
Προϋποθέτει δηλαδή σαφή γνώση και αντίληψη των πολιτικών τρόπων συμπεριφοράς και νομίζω ότι από αυτό είναι που θα κριθεί.
Προσωπικά εύχομαι να επιτύχει γιατί από την άλλη πλευρά υπάρχουν θετικά, όπως είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά η χώρα θα έχει μια Πρόεδρο γυναίκα», κατέληξε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης