Τελευταία Νέα
Διεθνή

Clinton κατά Sanders: Κανένας δεν τον συμπαθεί, ούτε θέλει να συνεργαστεί μαζί του, δεν έχει κάνει τίποτε

Clinton κατά Sanders: Κανένας δεν τον συμπαθεί, ούτε θέλει να συνεργαστεί μαζί του, δεν έχει κάνει τίποτε
Βρίσκεται για χρόνια στο Κογκρέσο, είναι ένας πολιτικός καριέρας, είχε μόλις έναν γερουσιαστή να τον υποστηρίξει, υποστηρίζει η H.Clinton και καταλήγει πως είναι όλα ανοησίες και λυπάμαι για τους ανθρώπους που παρασύρονται
Κατά του Bernie Sanders, του αντιπάλου της για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ του 2016, στρέφεται η Hillary Clinton, σε νέο ντοκιμαντέρ και όπως λέει για ένα από τα φαβορί των επερχόμενων εκλογών του 2020, «Κανένας δεν τον συμπαθεί, ούτε θέλει να συνεργαστεί μαζί του, δεν έχει κάνει τίποτε».
Τις αποκαλύψεις από όσα ακούγονταο στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Hillary», το οποίο πρόκειται να προβληθεί στην πλατφόρμα Hulu στις αρχές Μαρτίου, φέρνει στη δημοσιότητα η New York Post και όπως τονίζει, η ηττημένη αντίπαλος του Donald Trump, επιτίθεται στον ανεξάρτητο γερουσιαστή του Βερμόντ, πιστεύοντας ότι «δεν έκανε τίποτε στο Κογκρέσο».
«Βρίσκεται για χρόνια στο Κογκρέσο.
Είχε μόλις έναν γερουσιαστή να τον υποστηρίξει.
Κανείς δεν τον συμπαθεί, κανείς δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί του, δεν έχει κάνει τίποτε.
Είναι ένας πολιτικός καριέρας», δήλωσε η πρώην υπουργός Εξωτερικών.
«Είναι όλα απλά ανοησίες και πραγματικά λυπάμαι για τους ανθρώπους που παρασύρονται σε αυτό».
Μάλιστα τάχθηκε υπέρ της γερουσιαστού Elisabeth Warren, επίσης φαβορί στην κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του κόμματος, όταν η δεύτερη κατηγόρησε τον Sanders ότι είπε σε κατ' ιδίαν τους συζήτηση πως μια γυναίκα δεν μπορεί να κερδίσει τον Donadl Trump στις εκλογές του Νοεμβρίου – δήλωση που ο γερουσιαστής του Βερμόντ αρνείται ότι είπε.
«Είναι ένας τρόπος λειτουργίας.
Αν ήταν μια φορά, θα μπορούσε κάποιος να πει: ‘Εντάξει, δεν είναι κάτι σοβαρό’, αλλά εκείνος (ο Bernie Sanders) είχε επίσης δηλώσει ότι εγώ δεν είχα τα προσόντα» να γίνω πρόεδρος, τόνισε η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, σύμφωνα με αποσπάσματα του ντοκιμαντέρ που δημοσιεύτηκαν σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
«Δεν είναι μόνο αυτός, είναι ολόκληρη η κουλτούρα γύρω από αυτόν, η προεκλογική του ομάδα, οι πλέον γνωστοί υποστηρικτές του, οι ανελέητες διαδικτυακές επιθέσεις από τους υποστηρικτές του ενάντια σε αντιπάλους του, ειδικά σε γυναίκες
Δεν πιστεύω ότι θέλουμε να εμπλακούμε ξανά σε μια εκστρατεία με προσβολές και επιθέσεις», πρόσθεσε.
Δύο εβδομάδες πριν τις πρώτες προκριματικές εκλογές στην Αϊόβα, η Clinton δεν θέλησε να πει αν θα ψηφίσει τον Sanders αν αυτός κερδίσει το χρίσμα.
Ο 78χρονος γερουσιαστής αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δεύτερη θέση στις εθνικές δημοσκοπήσεις, πίσω από τον πρώην αντιπρόεδρο Joe Biden και μπροστά από την Elisabeth Warren.
Πέρα από τη διαφωνία του με την Warren, ο Sanders κατηγορήθηκε επίσης χθες Δευτέρα 20 Ιανουαρίου για ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην βρετανική εφημερίδα Guardian, με την υπογραφή μιας υποστηρίκτριας του, της Ζέφιρ Τίτσετ, στο οποίο κατηγορεί τον Biden ότι έχει ένα «μεγάλο πρόβλημα με τη διαφθορά».
Ο Sanders χρειάστηκε να να ζητήσει δημόσια συγγνώμη και ότι λυπάται ότι αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε.
 
www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης