Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το Netflix «φλερτάρει» με τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle

tags :
Το Netflix «φλερτάρει» με τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle
Προς τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle στρέφεται η τηλεοπτική πλατφόρμα Netflix
Προς τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle στρέφεται η τηλεοπτική πλατφόρμα Netflix, εκφράζοντας ανοιχτά το ενδιαφέρον να εντάξει το πρώην πριγκιπικό ζευγάρι στο δυναμικό της.
«Ποιος δεν ενδιαφέρεται;» απάντησε ο Τ. Sarados, επικεφαλής της πλατφόρμας, όταν ρωτήθηκε για πιθανή συνεργασία με το ζευγάρι, που πλέον είναι απαλλαγμένο από τα βασιλικά του καθήκοντα, γράφει η βρετανική εφημερίδα «The Guardian».
«Ναι σίγουρα», δήλωσε ο Sarados για την επιθυμία του να συνεργαστεί με την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry μετά το Megxit.
Το ενδιαφέρον του Netflix να συνεργαστεί με το ζευγάρι, που απαρνήθηκε τους βασιλικούς τίτλους για να ζήσει μία πιο «απλή» ζωή έρχεται καθώς το ίδιο δήλωσε πριν την ανακοίνωση αποδέσμευσης του από το παλάτι ότι επιθυμεί να εργαστεί και να είναι οικονομικά ανεξάρτητο.
Ρεπορτάζ στον βρετανικό Τύπο αναφέρουν ότι ο πρίγκιπα Harry στην πρεμιέρα της ταινίας «Lion King» του J. Favro, φέρεται να είπε στον σκηνοθέτη: «Αν χρειαστείς κάποιον ως αφηγητή...» με την γυναίκα του να συμπληρώνει αστειευόμενη: «Γι’ αυτό ακριβώς είμαστε εδώ... εδώ είναι ο αγωνιστικός χώρος».
Είναι στην ίδια πρεμιέρα που τα μέσα ισχυρίζονται ότι ο Χάρι ζήτησε από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Dinsey B. Aiger να προσλάβει την Meghan Markle.
Το ποσό της αμοιβής της, η Meghan Markle το δώρισε, σύμφωνα με την εφημερίδα, στην οργάνωση για την προστασία της άγριας φύσης «Elephants Without Borders».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης