Τελευταία Νέα
Διεθνή

Haber 7: Η Τουρκία προκαλεί σεισμό στην Ελλάδα και προσκαλεί τον «πραξικοπηματία» Haftar

tags :
Haber 7: Η Τουρκία προκαλεί σεισμό στην Ελλάδα και προσκαλεί τον «πραξικοπηματία» Haftar
Το Haber 7 σχολιάζει ότι στην Ελλάδα επικρατεί απογοήτευση καθώς δεν θα συμμετέχει στη διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη την Κυριακή (19/1/2020)
Σε ένα ιδιαίτερα προκλητικό δημοσίευμα τo Haber 7 σχολιάζει τις τελευταίες κινήσεις της Ελλάδας ενόψει της διάσκεψης του Βερολίνου για τη Λιβύη που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (19/1/2020).
Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η Τουρκία προκάλεσε σεισμό στην Ελλάδα.
«Στη γειτονική χώρα επικρατεί μεγάλη απογοήτευση πριν τη διάσκεψη του Βερολίνου» επισημαίνεται και γίνεται αναφορά στο τουρκολιβυκό μνημόνιο για τις θαλάσσιες ζώνες.
«Η Αθήνα που σκόπευε να παραστεί στη διάσκεψη του Βερολίνου, αλλά δεν προσκλήθηκε από την Γερμανία, απείλησε να εμποδίσει την ειρήνη» αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα.
Παράλληλα, αναφέρεται ότι η κυβέρνηση της Αθήνας σκόπευε να θέσει θέμα για το σύμφωνο Τουρκίας και Λιβύης στη διάσκεψη του Βερολίνου, ωστόσο απογοητεύθηκε όταν δεν προσκλήθηκε από τη Γερμανία.
Στο δημοσίευμα γίνεται ειδική αναφορά και στην επίσκεψη του στρατάρχη Haftar στην Αθήνα.
Όπως αναφέρεται η ελληνική κυβέρνηση δεν περιορίστηκε στις απειλές αλλά προσκάλεσε και τον Haftar, ο οποίος στο ίδιο δημοσίευμα χαρακτηρίζεται «πραξικοπηματίας».

Image

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης