Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου: 1500 νέοι αστυνομικοί για την πάταξη της εγκληματικότητας

tags :
Οικονόμου: 1500 νέοι αστυνομικοί για την πάταξη της εγκληματικότητας
Οι περιπολίες θα είναι 24ωρες σε όλες τις γειτονιές και ιδιαίτερα αυξημένες στις περιοχές που αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα
Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου σε δήλωσή του στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων επισήμανε: «Συνεπής προς τις δεσμεύσεις της η κυβέρνηση, η Ελληνική Αστυνομία τοποθετεί σήμερα 1.200 νεοπροσληφθέντες ειδικούς φρουρούς στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ, στην Αττική.
Παράλληλα, 300 ακόμη ειδικοί φρουροί τοποθετούνται στην Ομάδα Πρόληψης και Καταπολέμησης της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και στη Διεύθυνση Μεταγωγών - Δικαστηρίων».
«Με την παρουσία τους στους δρόμους και στις γειτονιές της Αττικής υλοποιείται μια ουσιαστική δράση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και ενισχύεται σημαντικά το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών».
Η Ελληνική Αστυνομία σκοπεύει στην εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες με τους επιπλέον 1.500 νέους αστυνομικούς που βγαίνουν στους δρόμους.
Οι νέοι αστυνομικοί, που ολοκλήρωσαν με επιτυχία την εκπαίδευσή τους, θα ενισχύσουν σημαντικά τις Υπηρεσίες της Άμεσης Δράσης και του Τμήματος Μεταγωγών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής έχουν χαρτογραφήσει την εγκληματικότητα ανά περιοχή και θα υπάρχουν ειδικές δράσεις στα σημεία που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα.
Οι περιπολίες θα είναι 24ωρες σε όλες τις γειτονιές και ιδιαίτερα αυξημένες στις περιοχές που αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης