Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών η αναφορά των αστυνομικών για τα επεισόδια στο Κουκάκι

tags :
Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών η αναφορά των αστυνομικών για τα επεισόδια στο Κουκάκι
Ο εισαγγελέας Β. Πλιώτας διαβίβασε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών την αναφορά της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, για τα επεισόδια στο Κουκάκι
Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας, διαβίβασε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Βαγγέλη Ιωαννίδη, την αναφορά που κατέθεσε χθες η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, ζητώντας την μετατροπή από πλημμέλημα σε κακούργημα των διώξεων σε βάρος των 20 συλληφθέντων στην πρόσφατη αστυνομική επιχείρηση στο Κουκάκι.
Ο κ. Πλιώτας διαβιβάζει την επίμαχη αναφορά στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, προκειμένου να την αξιολογήσει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του.
Υπενθυμίζεται ότι έχει ανακύψει μια διαφωνία ως προς το ζήτημα των ποινικών διώξεων που ασκήθηκαν σε βάρος των 20 συλληφθέντων από την Εισαγγελία Πρωτοδικών.
Η Εισαγγελία άσκησε διώξεις κατά των 20 σε βαθμό πλημμελήματος, σύμφωνα με τα στοιχεία που προσκόμισε η Ελληνική Αστυνομία, όπως υποστηρίζει η Εισαγγελία σε σχετική ανακοίνωσή της.
Από την άλλη πλευρά, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής υποστηρίζει ότι έπρεπε να ασκηθεί διώξει σε βαθμό κακουργήματος και για το λόγο αυτό κατέθεσε αναφορά χθες στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ενώ παράλληλα ζητεί να ερευνηθεί το όλο θέμα και από πειθαρχικής πλευράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης