Τελευταία Νέα
Οικονομία

Απόφαση για τη συνδεδεμένη ενίσχυση των παραγωγών ζαχαρότευτλων έλαβε ο Μ. Βορίδης

tags :
Απόφαση για τη συνδεδεμένη ενίσχυση των παραγωγών ζαχαρότευτλων έλαβε ο Μ. Βορίδης
Απόφαση για την χορήγηση συνδεδεμένης ενίσχυσης στους παραγωγούς ζαχαροτεύτλων έλαβε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης
Απόφαση για την χορήγηση συνδεδεμένης ενίσχυσης στους παραγωγούς ζαχαροτεύτλων έλαβε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης η οποία συνυπογράφεται και από το υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Σκρέκα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, το ύψος της συνδεδεμένης ενίσχυσης δεν έχει οριστικοποιηθεί πλήρως ακόμη, ωστόσο προβλέπεται να είναι τουλάχιστον διπλάσια σε σχέση με την περασμένη χρονιά. Σημειώνεται, ότι το 2019 η συνδεδεμένη ενίσχυση ανήλθε σε 79 ευρώ ανά στρέμμα και δόθηκε σε 335 δικαιούχους παραγωγούς.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, με τη συγκεκριμένη απόφαση διασφαλίζεται η πληρωμή της συνδεδεμένης ενίσχυσης των τευτλοπαραγωγών. Παράλληλα αίρονται οι υποχρεώσεις που απορρέουν από υπουργική απόφαση, δίνοντάς τους έτσι τη δυνατότητα να μην ακολουθήσουν για το έτος 2019 τα όσα σχετικά προβλέπονται και αφορούν τις υποχρεώσεις της ΕΒΖ προς αυτούς, εξαιτίας «γεγονότων εξαιρετικής περίστασης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης