Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η μπύρα KAISER στηρίζει τον θεσμό των Χρυσών Σκούφων για τρίτη συνεχή χρονιά, απονέμοντας το Βραβείο Κοινού 2020

tags :
Η μπύρα KAISER στηρίζει τον θεσμό των Χρυσών Σκούφων για τρίτη συνεχή χρονιά, απονέμοντας το Βραβείο Κοινού 2020
Γίνε κι εσύ αξιολογητής ψηφίζοντας το αγαπημένο σου εστιατόριο και μπες στην κλήρωση για να ζήσεις μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες
H Kaiser, η Νο1 μπύρα Pilsner στην Ελλάδα, στηρίζει και φέτος τους Χρυσούς Σκούφους 2020, τα μοναδικά ελληνικά βραβεία γαστρονομίας, τα οποία αναδεικνύουν τα καλύτερα εστιατόρια της χώρας.
Για τρίτη συνεχή χρονιά, η Kaiser ως χορηγός του Βραβείου Κοινού 2020, δίνει σε όλους τους λάτρεις της ελληνικής γαστρονομίας τη δυνατότητα να αναδείξουν οι ίδιοι το καλύτερο εστιατόριο της χώρας, μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας.
Μέχρι την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αξιολογήσουν το αγαπημένο τους εστιατόριο, επιλέγοντας μέσα από τη λίστα των υποψηφιοτήτων για το 2020.
Οι συμμετέχοντες στην ψηφοφορία μπαίνουν αυτομάτως στην κλήρωση για να κερδίσουν μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.
Για να ενημερωθείς για τις υποψηφιότητες των Χρυσών Σκούφων 2020 και να γίνεις αξιολογητής αυτού του θεσμού, ακολούθησε το παρακάτω link για να συμμετέχεις ενεργά με την υπογραφή σου.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ 2020
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, για την απονομή των Χρυσών Σκούφων το Αθηνόραμα θα πραγματοποιήσει μία λαμπερή τελετή κατά την οποία θα απονεμηθεί και το «Βραβείο Κοινού 2020» από την Kaiser.
Η συγκεκριμένη συνεργασία αποτελεί μια από τις εκφάνσεις του άρρηκτου δεσμού της Kaiser με τη γαστρονομία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης