Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεδριάζουν ΚΙΝΑΛ, Ελληνική Λύση και ΜεΡΑ25 και αποφασίζουν για Σακελλαροπούλου

tags :
Συνεδριάζουν ΚΙΝΑΛ, Ελληνική Λύση και ΜεΡΑ25 και αποφασίζουν για Σακελλαροπούλου
Στις 15:00 η συνεδρίαση του ΚΙΝΑΛ, στις 19:00 η Ελληνική Λύση
Σε συνεδριάσεις προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους απέναντι στην υποψηφιότητα της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας θα προχωρήσουν σήμερα 16/1 το ΚΙΝΑΛ, η Ελληνική Λύση και το ΜεΡΑ25.
Στο ΚΙΝΑΛ θα πραγματοποιηθεί κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής στις 15:00 μετά το μεσημέρι  στα γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη 50.
Στη συνεδρίαση αυτή αναμένεται να  καθοριστεί η στάση του Κινήματος Αλλαγής στη πρόταση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να  προτείνει την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Πληροφορίες αναφέρουν πως οι πρώτες αντιδράσεις στο άκουσμα της υποψηφιότητας της κας.Σακελλαροπούλου είναι θετικές, αν και επισημαίνεται πως οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.
Σε έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής της Ομάδας για τον ίδιο λόγο, προκειμένου δηλαδή να καθορίσουν τη θέση τους απέναντι στην υποψηφιότητα της κας. Σακελλαροπούλου για το προεδρικό αξίωμα θα προχωρήσει στις 19:00 το απόγευμα και η Ελληνική Λύση ενώ αργά σήμερα το απόγευμα, μετά από τη διευρυμένη σύσκεψη της Πολιτικής Γραμματείας του ΜεΡΑ25, θα δοθεί η απάντηση-πρόταση του κόμματος για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης