Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Λανσάρισμα νέας χειμερινής πρότασης από τον LIFE: Πορτοκάλι - Μήλο - Τζίντζερ

tags :
Λανσάρισμα νέας χειμερινής πρότασης από τον LIFE: Πορτοκάλι - Μήλο - Τζίντζερ
Λανσάρισμα Νέας Χειμερινής Πρότασης από τον LIFE: Πορτοκάλι-Μήλο-Τζίντζερ
Ο LIFE από τη ΔΕΛΤΑ, μετά το μεγάλο επαναλανσάρισμα που έκανε το 2019 σε νέα, μοναδική συσκευασία και 3 ξεχωριστές σειρές, καλωσορίζει το 2020 με μια ακόμη νέα γεύση, τον φυσικό χυμό Πορτοκάλι-Μήλο-Τζίντζερ!
Με ιδιαίτερο άρωμα και πιπεράτη γεύση, για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένας φυσικός χυμός ψυγείου συνδυάζει ιδανικά φρούτα και μπαχαρικά!
Η νέα γεύση Πορτοκάλι-Μήλο-Τζίντζερ, ανήκει στη σειρά «LIFE Φρούτα Εποχής» με χαρακτηριστικό την απόλυτη φυσικότητα, χωρίς πρόσθετη ζάχαρη και χωρίς συντηρητικά.
Κυκλοφορεί σε συσκευασίες 1lt και 400ml, με διάφανο μπουκάλι και εικαστικό, που αναδεικνύει τη μοναδικότητα των φρέσκων φρούτων που επιλέγονται ένα προς ένα κάθε εποχή.
Η νέα γεύση LIFE Πορτοκάλι-Μήλο-Τζίντζερ έρχεται να συμπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο την ευρεία γκάμα γευστικών προτάσεων του LIFE, ο οποίος κυκλοφορεί σε 3 ξεχωριστές σειρές, που μπορείς να απολαμβάνεις κάθε στιγμή της ημέρας: ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, SUPER ΦΡΟΥΤΑ, ΦΡΟΥΤΑ ΕΠΟΧΗΣ, δίνοντας έτσι στις στιγμές μας απολαυστική γεύση από την πρώτη κιόλας σταγόνα!
Οι αυθεντικοί συνδυασμοί φρέσκων φρούτων με τοπική προέλευση από τη χώρα μας, η φυσικότητα και η προσεγμένη επιλογή της πρώτης ύλης από κάθε εποχή, αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά των αγαπημένων χυμών LIFE!
Νέοι 100% Φυσικοί χυμοί Life και σε νέα καινοτόμα γεύση Πορτοκάλι-Μήλο-Τζίντζερ!
Life!
Η φύση στο ποτήρι μας!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης