Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Κοινές πτήσεις EasyJet και Etihad - Πτήσεις από/προς Αθήνα

tags :
Κοινές πτήσεις EasyJet και Etihad - Πτήσεις από/προς Αθήνα
Και οι δύο αεροπορικές εταιρείες σκοπεύουν να επεκτείνουν την εταιρική σχέση για να συμπεριλάβουν περισσότερους προορισμούς στο μέλλον
Η EasyJet άρχισε να πουλάει συνδέσεις με τις πτήσεις της Etihad αφού ο μεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) έγινε ο τελευταίος που προσχώρησε στην υπηρεσία Worldwide by EasyJet που ξεκίνησε το 2017.
Οι δύο αεροπορικές εταιρείες έχουν υπογράψει μια συμφωνία εταιρικής σχέσης που σημαίνει ότι οι πελάτες της easyJet μπορούν να κάνουν κράτηση πτήσεων μεταξύ 68 πόλεων Ευρώπη στο Αμπού Ντάμπι και πέραν αυτής.

Σύνδεση και με το αεροδρόμιο της Αθήνας
Οι πτήσεις θα συνδεθούν σε 10 ευρωπαϊκά αεροδρόμια στο Άμστερνταμ, την Αθήνα, τη Βαρκελώνη, το Παρίσι (Σαρλ ντε Γκωλ), τη Ρώμη, τη Γενεύη, τη Μαδρίτη, το Μάντσεστερ, το Μιλάνο (Μαλπένσα) και τη Ζυρίχη.
Η Etihad ανέφερε ότι η συμφωνία σημαίνει ότι η EasyJet μπορεί να πουλήσει ταξίδια μεταξύ Ευρώπης και Αφρικής, των Αζορών και των ΗΑΕ.
Η συνεργασία αρχίζει να ισχύει αμέσως. Και οι δύο αεροπορικές εταιρείες σκοπεύουν να επεκτείνουν την εταιρική σχέση για να συμπεριλάβουν περισσότερους προορισμούς στο μέλλον. Η EasyJet υπόσχεται στους επιβάτες ελάχιστους χρόνους σύνδεσης. Και αν χάσουν την πτήση που τους συνδέει, θα μεταφέρονται στην επόμενη διαθέσιμη πτήση.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης