Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Νέες επενδύσεις από την Premier Capital για τη δημιουργία εστιατορίων McDonald’s στην Ελλάδα

tags :
Νέες επενδύσεις από την Premier Capital για τη δημιουργία εστιατορίων McDonald’s στην Ελλάδα
Στο Μαρούσι το 25ο εστιατόριο McDonalds στην Ελλάδα
Η Premier Capital Hellas συνεχίζει την ανάπτυξη του δικτύου των εστιατορίων McDonald’s στην Ελλάδα, με ένα νέο εστιατόριο στο Μαρούσι, το οποίο άνοιξε στις 30 Δεκεμβρίου 2019 επί της λεωφόρου Κηφισίας 51.
Πρόκειται για το 25ο εστιατόριο McDonald’s που λειτουργεί η Premier Capital Hellas στην Ελλάδα.
Η επένδυση για το νέο εστιατόριο ανήλθε σε 1,72 εκατ. ευρώ, ενώ σε αυτό απασχολούνται 50 εργαζόμενοι.
Το νέο McDonald’s στην Κηφισίας ενσωματώνει το πιο πρόσφατο μοντέλο υπηρεσιών ‘Experience of the Future’, με καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές και υπηρεσίες.
Το εστιατόριο διαθέτει Drive Thru για 24ωρη εξυπηρέτηση και χώρο στάθμευσης, ενώ παράλληλα λειτουργεί η νέα υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service), καθώς και τρία διπλής όψης μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks).
Τα kiosks είναι καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές (οθόνες), τα οποία χειρίζεται προσωπικά ο πελάτης και έχει τη δυνατότητα να επιλέγει το μενού του με μεγαλύτερη ευελιξία και έλεγχο στην παραγγελία του.
Σύμφωνα με τη Simona Mancinelli, Διευθύνουσα Σύμβουλο της Premier Capital Hellas που διαχειρίζεται τα εστιατόρια McDonald’s στην Ελλάδα, «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανοίξαμε το 25ο εστιατόριό μας και συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε το δίκτυο της McDonald’s στην Ελλάδα.
Έχουμε την ευκαιρία να εξυπηρετήσουμε ακόμα περισσότερους πελάτες και να τους προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία και αξία.
Παράλληλα συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας με καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές βελτιώνοντας τη συνολική εμπειρία των επισκεπτών στα McDonald’s».
Ο Victor Tedesco, CEO της Premier Capital plc, Developmental Licencee της McDonald’s για την Ελλάδα, «Οι συνεχείς επενδύσεις μας σε δίκτυο και νέες θέσεις εργασίας είναι απόδειξη της δέσμευσής μας και της εμπιστοσύνης μας στις δυνατότητες της ελληνικής αγοράς. Μέσα στην επόμενη τριετία σκοπεύουμε να επενδύσουμε περισσότερα από 21 εκατ. ευρώ για να δημιουργήσουμε 11 ακόμα εστιατόρια και να προσφέρουμε 400 νέες θέσεις εργασίας».
Από το 2011 που η Premier Capital ανέλαβε ως Developmental Licencee της McDonald’s στην Ελλάδα, έχει επενδύσει περισσότερα από 19 εκατομμύρια ευρώ για το άνοιγμα νέων εστιατορίων, την ανακαίνιση υφιστάμενων και σημαντικές επενδύσεις σε υποδομές και τεχνολογία σε ολόκληρο το δίκτυο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης