Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Που επικεντρώνονται οι start-ups επιχειρήσεις στον τουρισμό

tags :
Που επικεντρώνονται οι start-ups επιχειρήσεις στον τουρισμό
Στις δύο πρώτες εκδόσεις του Παγκόσμιου Διαγωνισμού Εκκίνησης Τουρισμού, ο παγκόσμιος κόμβος καινοτομίας τουρισμού Wakalua έλαβε προτάσεις από περίπου 5.000 start-ups από 150 χώρες
Στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα επικεντρώνονται οι start-ups επιχειρήσεις στον τουρισμό.
Αυτό προκύπτει από τους φιναλίστ του 2ου Παγκόσμιου Διαγωνισμού Εκκίνησης Τουρισμού που επέλεξαν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού του ΟΗΕ (UNWTO), σε συνεργασία με τον μεγαλύτερο τουριστικό όμιλο της Ισπανίας Globalia.
Στις δύο πρώτες εκδόσεις του διαγωνισμού, ο παγκόσμιος κόμβος καινοτομίας τουρισμού Wakalua έλαβε προτάσεις από περίπου 5.000 start-ups από 150 χώρες.
Οι χώρες με τον μεγαλύτερο αριθμό έργων που υποβλήθηκαν ήταν η Ισπανία, ακολουθούμενη από την Ινδία, τις ΗΠΑ, την Πορτογαλία, τη Νιγηρία και την Κολομβία.
Η δεύτερη έκδοση παρουσιάζει νεοσύστατες επιχειρήσεις σε ένα πιο ώριμο στάδιο, με το 10% να έχει πάνω από 500.000 ευρώ στον κύκλο εργασιών το 2018.
Οι φιναλίστ θα παρουσιάσουν τα έργα τους στην έδρα της Wakalua στη Μαδρίτη.
Επτά θα κερδίσουν βραβεία στις αντίστοιχες κατηγορίες τους, στις 20 Ιανουαρίου, την παραμονή της διεθνούς τουριστικής έκθεσης FITUR.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/bankingnews.gr/httpdocs/index.php:74) in /var/www/vhosts/bankingnews.gr/httpdocs/index.php on line 755