Σερβία: Απηύθυνε πρόσκληση σε επιχειρηματίες των ΗΑΕ να επενδύσουν στη χώρα

Σερβία: Απηύθυνε πρόσκληση σε επιχειρηματίες των ΗΑΕ να επενδύσουν στη χώρα
Aποστολή επιχειρηματιών από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα επισκεφθεί τη Σερβία, όπου και θα έχει επαφές με τη σερβική επιχειρηματική κοινότητα και θα εξετάσει ευκαιρίες για την δραστηριοποίησή της στη χώρα
Θετική είναι η δυναμική που καταγράφεται στη σχέση της οικονομικής συνεργασίας που έχουν αναπτύξει η Σερβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, επισήμανε ο επικεφαλής του γραφείου του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου της Σερβίας (PKS) στο Ντουμπάι, Marco Sellakovic.
Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι τον ερχόμενο Απρίλιο, αποστολή επιχειρηματιών από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα επισκεφθεί τη Σερβία, όπου και θα έχει επαφές με τη σερβική επιχειρηματική κοινότητα και θα εξετάσει ευκαιρίες για την δραστηριοποίησή της στη χώρα.
"Από τους πρώτους κιόλας μήνες της λειτουργίας του γραφείου μας στο Ντουμπάι, σημειώθηκε σημαντική πρόοδος στην οικονομική συνεργασία των δύο χωρών" δήλωσε ο κ. Sellakovic, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Tanjug".
Ο κ. Sellakovic, είχε συνάντηση με τη διοίκηση του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Ντουμπάι, την οποία ενημέρωσε για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις στη Σερβία και τα "πεδία" αναζήτησης επιχειρηματικών ευκαιριών, στα οποία θα μπορούσαν ενδιαφερόμενοι επενδυτές από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να δραστηριοποιηθούν.
Η συνεργασία με το Εμπορικό Επιμελητήριο του Ντουμπάι είναι σημαντική για τη σερβική οικονομία και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, επισημαίνει, σε ανακοίνωσή του, το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο της Σερβίας.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS