Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Περιθώριο ανόδου 49% για Eurobank και 37% για Εθνική βλέπει η JP Morgan Cazenove - Πτώση 20% για Alpha και 25% για Πειραιώς

tags :
Περιθώριο ανόδου 49% για Eurobank και 37% για Εθνική βλέπει η JP Morgan Cazenove - Πτώση 20% για Alpha και 25% για Πειραιώς
Οι ελληνικές τραπεζικές μετοχές παραμένουν στην προτίμηση της JP Morgan Cazenove
Μόνο στην Eurobank και την Εθνική βλέπει ανοδικά περιθώρια η JP Morgan Cazenove, διατηρώντας τη σύσταση overweight, ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς, ενώ για την Alpha Bank η σύσταση είναι neutral, ουδετερότητα, και για την Πειραιώς η σύσταση είναι underweight, ήτοι για αποδόσεις χαμηλότερες της αγοράς.
Ειδικότερα, στην σημερινή, 13 Ιανουαρίου 2020, 49σέλιδη ανάλυσή της για την πορεία του ευρωπαϊκού τραπεζικού κλάδου, η JP Morgan Cazenove τοποθετεί την τιμή στόχο για την Alpha Bank στα 1,50 ευρώ, με περιθώριο πτώσης 20% σε σχέση με την τρέχουσα τιμή, για την Eurobank στα 1,30 ευρώ, που υποδηλώνει περιθώριο ανόδου 49%, για την Εθνική στα 3,90 ευρώ, με περιθώριο ανόδου 37%, και για την Πειραιώς στα 2,40 ευρώ, με περιθώριο πτώσης 25%.
Image
Πάντως, οι ελληνικές τραπεζικές μετοχές παραμένουν στην προτίμηση της JP Morgan Cazenove
Image
Και αυτό διότι η ομαλοποίηση συνεχίζεται, με τα μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα να εξακολουθούν να μειώνονται.
Επίσης, οι καταθέσεις επιστρέφουν εντός του τραπεζικού συστήματος, ανεβάζοντας τις συνολικές εισροές από τα τέλη του 2015 στα 24 δισ. ευρώ.
Image
Image
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης