Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Συσσώρευση μεταξύ 920-930 μονάδων και επιλεκτικές τοποθετήσεις περιμένουν οι αναλυτές

tags :
ΧΑ: Συσσώρευση μεταξύ 920-930 μονάδων και επιλεκτικές τοποθετήσεις περιμένουν οι αναλυτές
Στα αποτελέσματα των εταιρειών στις ΗΠΑ για το τέταρτο τρίμηνο θα μεταφερθεί σταδιακά το ενδιαφέρον των έναντι των γεωπολιτικών εξελίξεων
Συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών περιμένουν οι αναλυτές στη σημερινή συνεδρίαση με το βλέμμα των επενδυτών να εστιάζει στις καλές εταιρείες που έχουν ακόμα ελκυστική αποτίμηση.
Οι επιλεκτικές τοποθετήσεις επομένως αναμένεται να συνεχιστούν, ενώ σύμφωνα με αναλυτές το ξεκίνημα των δημοσιεύσεων εταιρικών αποτελεσμάτων για το τέταρτο τρίμηνο στις ΗΠΑ θα μεταφέρει σταδιακά το ενδιαφέρον στα θεμελιώδη έναντι των γεωπολιτικών εξελίξεων.

Eurobank Equities
Για σήμερα περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει λόγω των μικτών τάσεων στις αγορές του εξωτερικού.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να κινηθεί συσσωρεύοντας γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στις επιλεκτικές τοποθετήσεις.

Beta
Η συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών και η μετακύλιση του επενδυτικού ενδιαφέροντος θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της σημερινής συνεδρίασης, ενώ οι εταιρικές ανακοινώσεις αποτελεσμάτων τετάρτου τριμήνου αυτή την εβδομάδα στις ΗΠΑ θα στρέψουν εκεί το ενδιαφέρον έναντι των γεωπολιτικών εξελίξεων.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης