Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Στο +6% η Τεχνική Ολυμπιακή λόγω της πιθανής πώλησης του Πόρτο Καρράς

tags :
Στο +6% η Τεχνική Ολυμπιακή λόγω της πιθανής πώλησης του Πόρτο Καρράς
Το ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη και για τη Μαρίνα Θεσσαλονίκης αυξάνει τις προσδοκίες των επενδυτών για την πώληση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος
Ισχυρή άνοδο παρουσιάζει η μετοχή της Τεχνικής Ολυμπιακής, με αποτέλεσμα να αναζωπυρωθούν και πάλι τα σενάρια πώλησης του Πόρτο Καρράς.
Άλλωστε η πώληση του συγκροτήματος αποτελεί το μοναδικό καταλύτη για τη μετοχή, αλλά αν και οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν πως υπάρχει θετικό κλίμα στις διαπραγματεύσεις και ότι αυτές συνεχίζονται, δεν μπορούσαν να επαληθευτούν οι πληροφορίες για το τίμημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες το ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη και για τη Μαρίνα Θεσσαλονίκης αυξάνει την πεποίθηση των επενδυτών ότι οι συζητήσεις θα καταλήξουν άμεσα σε συμφωνία.
Επιπλέον φαίνεται πως υπάρχει ένα όριο στις συζητήσεις μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.
Στα χρηματιστηριακά γραφεία φθάνουν πληροφορίες για το τίμημα χωρία να μπορούν να επιβεβαιωθούν και με μεγάλο εύρος αναφορικά με το ποσό που θα καταβάλει ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, με τον οποίο είναι σε αποκλειστικές συζητήσεις η εισηγμένη.
Η μετοχή ενισχύεται 6% και βρίσκεται στα 2,54 ευρώ έχοντας γράψει υψηλό στα 2,58 ευρώ που τεχνικά θεωρείται αντίσταση.
Ο όγκος των συναλλαγών ανέρχεται στα 55 χιλ. τεμάχια.
Η αποτίμηση έχει ξεπεράσει τα 103 εκατ. ευρώ και θεωρείται χαμηλή ακόμα και αν ο επιχειρηματίας δεν αναλάβει τις υποχρεώσεις αλλά προσφέρει τίμημα 200 εκατ. ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης