Τελευταία Νέα
Διεθνή

UBS: Περικοπές 500 θέσεων εργασίας, λόγω εσωτερικών αναπροσαρμογών και... αποτελεσματικότητας

tags :
UBS: Περικοπές 500 θέσεων εργασίας, λόγω εσωτερικών αναπροσαρμογών και... αποτελεσματικότητας
H UBS μειώνει κατά 500 τις θέσεις εργασίας στη μονάδα ιδιωτικής τραπεζικής στο πλαίσιο σχεδίου για τη διάσπαση του τμήματος διαχείρισης πλούτου
H UBS θα περικόψει ως και 500 θέσεις εργασίας από τη μονάδα ιδιωτικής τραπεζικής στο πλαίσιο σχεδίου για τη διάσπαση του τμήματος διαχείρισης πλούτου, όπως ανέφερε το CNBC.
Τη διάσπαση του τμήματος επικοινώνησαν με εσωτερικό σημείωμα προς τους υπαλλήλους την Τρίτη 7/1, οι επικεφαλής τoυ τμήματος διαχείρισης πλούτου Iqbal Khan και Tom Naratil, όπου περιγράφουν το σχέδιο ανασχεδιασμού του τμήματος και διαχωρισμού των τραπεζικών δραστηριοτήτων ιδιωτικής τραπεζικής του ελβετικού κολοσσού στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική (ΕΜΕΑ) σε τρεις διαφορετικές διευθύνσεις.
Το σημείωμα περιγράφει σχέδια για τη βελτίωση του χρόνου που δαπανάται με τους πελάτες.
«Για να εκπληρώσουμε τη φιλοδοξία μας να αυξήσουμε τον χρόνο που δαπανάμε με πελάτες, θα παρουσιάσουμε νέα τεχνολογία και θα ενισχύσουμε τα κίνητρα και τη λογοδοσία για να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα στο τμήμα διαχείρισης πλούτου» σημειώνεται στην ανακοίνωση.
Σε τηλεδιάσκεψη το πρωί της Τρίτης, ο κ. Khan διευκρίνησε προς τους δημοσιογράφους ότι η αναδιάρθρωση θα περιλαμβάνει την εξάλειψη τριών επιπέδων διοίκησης και ως και 500 θέσεις εργασίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης