Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Νέα δρομολόγια από την Αθήνα στην Αρμενία προσθέτει η Ryanair

tags :
Νέα δρομολόγια από την Αθήνα στην Αρμενία προσθέτει η Ryanair
Τα νέα δρομολόγια αποτελούν μέρος του εκτεταμένου καλοκαιρινού προγράμματος της εταιρείας για την Ελλάδα το καλοκαίρι του 2020
Η Ryanair ανακοίνωσε σήμερα ότι θα ξεκινήσει δύο νέα δρομολόγια από την Ελλάδα στην Αρμενία, το καλοκαίρι του 2020. Η μία διαδρομή θα είναι από την Αθήνα στο Γκιουμρί και η δεύτερη από τη Θεσσαλονίκη στο Γιερεβάν.
Τα νέα δρομολόγια αποτελούν μέρος του εκτεταμένου καλοκαιρινού προγράμματος της εταιρείας για την Ελλάδα το καλοκαίρι του 2020.
Με συνολικά 149 δρομολόγια, αυτό το καλοκαιρινό πρόγραμμα προβλέπεται να μεταφέρει 6,6 εκατομμύρια πελάτες και να υποστηρίξει 4.950 θέσεις εργασίας σε 13 ελληνικά αεροδρόμια της Ryanair.
Οι Έλληνες καταναλωτές και επισκέπτες μπορούν να κλείσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Αρμενία μέχρι τον Οκτώβριο του 2020.
Για να γιορτάσει τα νέα της ελληνικά δρομολόγια, η Ryanair ξεκίνησε μαζική πώληση θέσεων με τιμές που διατίθενται από μόλις 29,99 ευρώ, για ταξίδια μεταξύ Μαΐου-Αυγούστου 2020. Τα εισιτήρια πρέπει να κρατηθούν μέχρι την Κυριακή 5 Ιανουαρίου, αποκλειστικά στην ιστοσελίδα Ryanair.com.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης