Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Έρρικα Μπρόγιερ

tags :
Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Έρρικα Μπρόγιερ
Η  Έρρικα Μπρόγιερ στις αρχές Δεκεμβρίου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την παράσταση «Η Παριζιάνα» στην οποία εμφανιζόταν λόγω προβλημάτων υγείας
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών η χορεύτρια, ηθοποιός και τραγουδίστρια ηθοποιός Έρρικα Μπρόγιερ, μετά από μάχη με τον καρκίνο.
Η  Έρρικα Μπρόγιερ στις αρχές Δεκεμβρίου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την παράσταση «Η Παριζιάνα» στην οποία εμφανιζόταν λόγω προβλημάτων υγείας και το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1942 από Έλληνα πατέρα και μητέρα με καταγωγή από την Αυστρία, ενώ με την αδελφή της Μαργαρίτα, κράτησαν το επίθετο της μητέρας τους για την καριέρα τους.
Μεσουράνησε στο χώρο του ελληνικού κινηματογράφου, ως ντουέτο με την αδελφή της, αλλά και αργότερα μόνη της.
Το 1961 οι δύο αδελφές έκαναν το ντεμπούτο τους ως δίδυμο στο τραγούδι και το χορό ενώ ένα χρόνο αργότερα έκαναν την εμφάνισή τους στην ταινία «Όταν λείπει η γάτα» του Αλέκου Σακελλάριου.
Συμμετείχε σε πολλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου,  ενώ στην ταινία «Τα 201 καναρίνια» γνωρίστηκε με τον ηθοποιό Κώστα Βουτσά, με τον οποίο παντρεύτηκαν και απέκτησαν την κόρη τους, Σάντρα. Ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ και αργότερα ξαναπαντρεύτηκε με τον Γιάννη Μαρινάκη.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης