Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης: Υπομονή 40 ημέρες για τον ΠτΔ - Ο πρωθυπουργός θα προτείνει πρόσωπο που θα εκφράζει ευρύτερες συναινέσεις

Χατζηδάκης: Υπομονή 40 ημέρες για τον ΠτΔ -  Ο πρωθυπουργός θα προτείνει πρόσωπο που θα εκφράζει ευρύτερες συναινέσεις
«Αν θέλουμε δικό μας τον βγάζουμε αύριο το πρωί», είπε χαρακτηριστικά ο K. Χατζηδάκης
«Θα χρειαστεί όλοι να κάνουμε μια μικρή υπομονή κανένα μήνα περίπου ακόμα, λίγο παραπάνω, σαράντα μέρες και το πράγμα θα δρομολογηθεί τότε», ανέφερε για το ζήτημα του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κ. Χατζηδάκης.
Ο υπουργός μιλώντας στον ΣΚΑΪ σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός, που όπως σημείωσε χαρακτηρίζεται από μετριοπάθεια και κοινή λογική, θα προτείνει ένα πρόσωπο που θα εκφράζει ευρύτερες συναινέσεις.
«Αν θέλουμε δικό μας τον βγάζουμε αύριο το πρωί», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδάκης, υπενθυμίζοντας ότι με την αναθεώρηση του Συντάγματος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να εκλεγεί και με σχετική πλειοψηφία.
Συμπλήρωσε ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει πει ότι επιδιώκει «να βγει πρόεδρος που θα εκφράζει ευρύτερες συναινέσεις», ενώ απέφυγε να πει περισσότερα και αναφέρθηκε στο λόγο που δεν προσπάθησε να συζητήσει για το θέμα με τον Κυρ. Μητσοτάκη.
«Τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια. Δεν επιχείρησα να συζητήσω το θέμα αυτό μαζί του για να μην τον φέρω σε μια δύσκολη θέση και να μην είμαι και εγώ αμήχανος απέναντί του», αν’εφερε μεταξύ άλλων ο κ. Χατζηδάκης.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης