Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι καλύτεροι τουριστικοί προορισμοί για το 2020 - Επιλέξτε το αγαπημένο σας σημείο στον πλανήτη

Οι καλύτεροι τουριστικοί προορισμοί για το 2020 - Επιλέξτε το αγαπημένο σας σημείο στον πλανήτη
O καλύτερος τρόπος για να σχεδιάσετε ένα ταξίδι είναι να σκεφτείτε τι αγαπάτε και ποια εποχή του χρόνου θέλετε να ταξiδεύσετε
Η έλευση της νέας χρονιάς σηματοδοτεί νέους στόχους, νέες ελπίδες και γιατί όχι νέους προορισμούς.
Το Bloomberg λίγες ημέρες μετά την άφιξη του 2020 προτείνει στους απανταχού αναγνώστες του 24 ταξιδιωτικούς προορισμούς για τη νέα χρονιά μέσα στους οποίους είναι φυσικά και η Ελλάδα.  
Όπως αναφέρει, ο καλύτερος τρόπος για να σχεδιάσετε ένα ταξίδι είναι να σκεφτείτε τι αγαπάτε να κάνετε και ποια εποχή του χρόνου θέλετε να κάνετε το ταξίδι καθώς από μόνος του ο προορισμός δεν αποτελεί την ιδανική επιλογή.
Ανάμεσά στα μέρη που προτείνει είναι τα νομαδικά χωριά της Κιργισίας, τα αρχαιολογικά ερείπια στη Γουατεμάλα, το Μαυροβούνιο και τα παρθένα τοπία της Ινδονησίας.
Kol Tor Lake, in northern Kyrgyzstan
Φυσικά υπάρχουν και παραδοσιακά υπέροχες περιοχές όπως τα νησιά του Ιουνίου, η Χαβάη, η Τζαμάικα, η Αντίγκουα και η Νότια Ιταλία με κυρίαρχη τη Σικελία.
Cliff diving in Jamaica
Πρωτεύουσες όπως η Βουδαπέστη, η Λα Πάζ στη Βολιβία, το Κάιρο, η Μπακόνγκ της Ινδονησίας και η Ανδαλουσία στην Ισπανία ενώ χώρες της Αφρικής όπως η Μοζαμβίκη, η Ζιμπάμπουε και η Αιθιοπία.
Tofo Beach, on the Indian Ocean
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το αγαπημένο σας σημείο στον πλανήτη και καλό ταξίδι!
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης