Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Κερδοσκοπικές κινήσεις στον Ελλάκτωρα ενισχύουν τη μετοχή έως +6%, στόχος τα 2 ευρώ

tags :
Κερδοσκοπικές κινήσεις στον Ελλάκτωρα ενισχύουν τη μετοχή έως +6%, στόχος τα 2 ευρώ
Τα 1,80 ευρώ αποτελούν κρίσιμο τεχνικό σημείο αντίστασης
Συνεχίζει την ανοδική της αντίδραση η μετοχή της Ελλάκτωρ και στη σημερινή συνεδρίαση.
Η μετοχή ενισχύεται περίπου 5,6% στα 1,7980 ευρώ, με την κεφαλαιοποίηση στα 385 εκατ. ευρώ.
Τα 1,80 ευρώ αποτελούν κρίσιμο τεχνικό σημείο αντίστασης και διάσπαση του θα οδηγήσει την μετοχή στα 2 ευρώ που είναι ρεαλιστικός στόχος για την μετοχή.
Ωστόσο πάνω από τα 2 ευρώ θα εμφανιστούν ισχυρές πωλήσεις στον τίτλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κίνηση της μετοχής αποδίδεται σε ξένα funds τα οποία εκμεταλλεύονται τη συγκυρία μετά την ενίσχυση της ρευστότητας της εταιρείας.
Η πορεία της μετοχής πάντως δημιουργεί εύλογα ερωτήματα γύρω από τη στάση των επενδυτών, καθώς όταν ανακοίνωσε αποτελέσματα και μεγάλες ζημιές η μετοχή ξεπέρασε τα 2 ευρώ και στη συνέχεια παρά τις θετικές ανακοινώσεις η μετοχή πιέστηκε.
Πάντως πρόσφατα, στις 18 Δεκεμβρίου 2019, ο οίκος αξιολόγησης Fitch, έθεσε στο «ΒΒ» θέτει την αξιολόγηση του Ελλάκτωρα, με σταθερό οutlook.
Οι αξιολογήσεις αντανακλούν το διαφοροποιημένο προφίλ επιχειρηματικού κινδύνου του ομίλου του οποίου οι δραστηριότητες συγκεντρώνονται στην Ελλάδα.
Η επιχείρηση παραχώρησης επωφελείται από τον βασικό χαρακτήρα υποδομής της μεγάλης και ώριμης οδικής παραχώρησης της Αττικής Οδού, μιας κρίσιμης περιφερειακής οδού γύρω από την Αθήνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης