Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Προσεγγίστε τους Ινδούς ταξιδιώτες γνωρίζοντας τις προτιμήσεις τους

tags :
Προσεγγίστε τους Ινδούς ταξιδιώτες γνωρίζοντας τις προτιμήσεις τους
Οι περισσότεροι συμμετέχοντες Ινδοί σε έρευνα επέλεξαν φέτος διακοπές για 3-6 ημέρες, σε σύγκριση με 7-10 ημέρες το 2015
Ολοένα και περισσότερα σύντομα μικρά διαλείμματα αναψυχής παρά τις μεγάλης διάρκειας διακοπές επιλέγουν οι Ινδοί ταξιδιώτες.
Ειδικότερα, οι περισσότεροι συμμετέχοντες Ινδοί σε έρευνα επέλεξαν φέτος διακοπές για 3-6 ημέρες, σε σύγκριση με 7-10 ημέρες το 2015.
Η έρευνα, ωστόσο, αποκάλυψε ότι τα άτομα ηλικίας άνω των 56 ετών εξακολουθούν να προτιμούν μεγαλύτερες διακοπές 7-15 ή περισσότερων ημερών.
Οι εγχώριες αργίες παρουσίασαν αξιοσημείωτη αύξηση, με 92% των ερωτηθέντων να πραγματοποιούν εγχώριες διακοπές σε σύγκριση με το 80% το 2015.
Στην έρευνα συμμετείχαν πάνω από 1.100 ερωτηθέντες που ανήκαν σε τέσσερις ξεχωριστές ηλικιακές ομάδες :
– 25 έτη και κάτω,
-26-35 έτη,
-36-55 έτη και
-56 έτη και άνω.

Έρευνα για ταξίδια στο διαδίκτυο
Με τη διείσδυση του Διαδικτύου να αυξάνεται η πλειονότητα των ερωτηθέντων επέλεξαν για τις βασικές τους έρευνες τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες.
Πάνω από το 70% των ερωτηθέντων στις ηλικιακές ομάδες 25-35 και 36-55 ετών έκαναν κράτηση για τις διακοπές τους στο διαδίκτυο.
Τέλος, ποσοστό 48% των ταξιδιωτών ηλικίας 56 plus αισθάνθηκε επίσης άνετα με τις κρατήσεις στο διαδίκτυο, δήλωσε η μελέτη.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης