Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Συσσώρευση με περιορισμένο επενδυτικό ενδιαφέρον περιμένουν οι αναλυτές

tags :
ΧΑ: Συσσώρευση με περιορισμένο επενδυτικό ενδιαφέρον περιμένουν οι αναλυτές
Το ΧΑ μετά τη σημερινή συνεδρίαση θα παραμείνει κλειστό για 3 μέρες – Στο επίκεντρο η Lamda
Η συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευής λόγω τριπλής λήξης παραγώγων αλλά και αναδιάρθρωσης δεικτών FTSE, είχε σημαντικό ενδιαφέρον και αυξημένο όγκο συναλλαγών.
Για σήμερα οι αναλυτές περιμένουν μία ήσυχη συνεδρίαση με τάσεις συσσώρευσης καθώς θα είναι η τελευταία συνεδρίαση μέχρι τα Χριστούγεννα.
Μετά τη σημερινή μέρα το ΧΑ θα είναι κλειστό για τρεις μέρες και θα γίνει συνεδρίαση ξανά την Παρασκευή.
Στο επίκεντρο θα βρεθεί η μετοχής της Lamda καθώς σήμερα εισάγονται οι μετοχές από την αύξησης κεφαλαίου, αλλά και λόγω των εξελίξεων με το καζίνο.
Στο επίκεντρο επίσης θα βρεθεί από τις εταιρείες μικρής κεφαλαιοποίησης η Περσεύς μετά και τη δημόσια πρόταση της Ανδρομέδα, αλλά κυρίως λόγω της πορείας της μετοχής μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις, από τις οποίες απουσίαζε το τίμημα.

Euroxx
Λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων που θα μπορούσαν να δώσουν κατεύθυνση στην αγορά και ενόψει των διακοπών των Χριστουγέννων, περιμένουμε η αγορά να διατηρήσει τις τάσεις συσσώρευσης με χαμηλούς όγκους συναλλαγών.

Eurobank
Γι σήμερα περιμένουμε συσσώρευση λόγω μεικτών τάσεων στις αγορές του εξωτερικού.

Beta
Μετά από μία συνεδρίαση με αρκετά σημαντικά θέματα, όπως την ολοκλήρωση της αναδιάρθρωσης των δεικτών FTSE και την τριπλή λήξη των παραγώγων περιμένουμε μία ήσυχη συνεδρίαση σήμερα με συσσώρευση γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών και χαμηλό τζίρο λόγω απουσίας επενδυτών ενόψει των Χριστουγέννων.
Μόλις δύο συνεδριάσεις έχει η εβδομάδα, σήμερα και την Παρασκευή.
Το ΧΑ θα είναι κλειστό για τρεις μέρες.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης