Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ραγκούσης: Η ΕΛΑΣ διέψευσε Χρυσοχοΐδη και Μητσοτάκη και παραδέχθηκε τη χρήση σφαιρών στο Κουκάκι

Ραγκούσης: Η ΕΛΑΣ διέψευσε Χρυσοχοΐδη και Μητσοτάκη και παραδέχθηκε τη χρήση σφαιρών στο Κουκάκι
Παράνομη και αντισυνταγματική η έφοδος των αστυνομικών στο σπίτι της οικογένειας Ινδαρέ είπε ο κ.Ραγκούσης
Τη θέση ότι η Ελληνική Αστυνομία διέψευσε τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη και τον αρμόδιο υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη σχετικά με την χρήση πλαστικών σφαιρών κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης στο Κουκάκι διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Ραγκούσης.
«Διαψεύδοντας Χρυσοχοΐδη και Μητσοτάκη η ΕΛ.ΑΣ. παραδέχθηκε τη χρήση σφαιρών, τις οποίες χαρακτήρισε πλαστικά σφαιρίδια» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Ραγκούσης, ο οποίος επικαλούμενος τα ηχητικά ντοκουμέντα της σύλληψης του σκηνοθέτη Δ. Ινδαρέ στο Κουκάκι, είπε πως «δείχνουν ότι κακοποιήθηκε μέσα στο σπίτι του, στην ιδιοκτησία του»..
«Όλα όσα έγιναν και διαπιστώθηκαν μέσα στο χώρο της κατάληψης δεν έχουν καμία σχέση με την οικογένεια Ινδαρέ» υποστήριξε ο κ.Ραγκούσης.
Σχετικά με τον τραυματισμό συλληφθείσας και το ζήτημα που έχει προκύψει με τη χρήση πλαστικής σφαίρας από την Αστυνομία, είπε πως «υπάρχει ιατρική γνωμάτευση στα χέρια της ΕΛΑΣ, στην οποία αποδεικνύεται η χρήση σφαιρών» και χαρακτήρισε «ευσυνείδητα ψέματα» από πλευρά της πολιτικής ηγεσίας ότι, «δεν έγινε χρήση βίας».
«Δεν έκανε χρήση τέτοιων σφαιρών μέχρι τώρα η ΕΛΑΣ, επιβεβαιώνουν αξιωματικοί της», είπε ο Γιάννης Ραγκούσης, που τόνισε ότι, «την πληροφορία για τη χρήση πλαστικών σφαιρών την πήραμε από τους ίδιους τους αγανακτισμένους αστυνομικούς».
«Το θέμα είναι η παράνομη και αντισυνταγματική έφοδο στο σπίτι της οικογένειας Ινδαρέ», κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης