Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ναυτεμπορική: Δώρο ναι, αλλά σε... άτοκες δόσεις !!!! - Θεατής των εξελίξεων η ΕΣΗΕΑ

Ναυτεμπορική: Δώρο ναι, αλλά σε... άτοκες δόσεις !!!! - Θεατής των εξελίξεων η ΕΣΗΕΑ
Ακούγεται πως το δώρο σε δόσεις ίσως και να μην αφορά τους πάντες δηλαδή να εξαιρεί τους τυπογράφους
Η διοίκηση της Ναυτεμπορικής διατείνεται δια μέσω τρίτων πάντοτε,  πως δεν της περισσεύουν για να πληρώσει το δώρο Χριστουγέννων στο σύνολό του και θέλει να το πληρώσει σε δόσεις...
Η ΕΣΗΕΑ ναι μεν ειδοποιήθηκε χθες αλλά φαίνεται ότι επιφυλάσσει ειδική μεταχείριση στη Ναυτεμπορική όπως έχει πράξει και κατά το παρελθόν νομιμοποιώντας συνδικαλιστικά μη νόμιμες πρακτικές.
Άραγε ήλθε σε συννενόηση με τους ιδιοκτήτες της Ναυτεμπορικής ή αντιθέτως προσπάθησε να ζητήσει το λόγο απ' όσους έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου πως σήμερα υπάρχει ισχυρή πιθανότητα το δώρο να μη πληρωθεί κανονικά;
Κι έτσι περίπου στο τυχαίο φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
Από τη μία υπήρχε υποψήφιος επενδυτής για την εφημερίδα, από την άλλη εταιρία συμβούλων θα έβρισκε άλλον επενδυτή, από την τρίτη η ιδιοκτησία της Ναυτεμπορικής συνενώνει τις δυνάμεις της με εκείνες του Δημοσίου επιθυμώντας να μην προχωρήσει η ειδική διαχείριση και τελικώς η εφημερίδα να οδηγηθεί σε πτώχευση.
Α και κάτι ακόμη....
Ακούγεται πως το δώρο σε δόσεις ίσως και να μην αφορά τους πάντες δηλαδή να εξαιρεί τους τυπογράφους.
Σήμερα πάντως είναι η κρίσιμη μέρα για το τι θα κάνει τελικώς  η Ναυτεμπορική και για το πως θα αντιμετωπίσει  η ΕΣΗΕΑ ένα ενδεχόμενο κατακερματισμού του δώρου, για το πως θα αντιδράσουν σε μια τέτοια πιθανότητα οι εργαζόμενοι της εφημερίδας αλλά και το Υπουργείο Εργασίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης