Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στα ύψη η αντιπαράθεση για την αστυνομική βία στο Κουκάκι - Οργή ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και η απάντηση της ΕΛΑΣ - Δικάζονται αύριο οι συλληφθέντες

Στα ύψη η αντιπαράθεση για την αστυνομική βία στο Κουκάκι - Οργή ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και η απάντηση της ΕΛΑΣ - Δικάζονται αύριο οι συλληφθέντες
O ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει την αστυνομία για χρήση πλαστικών σφαιρών στο Κουκάκι, ενώ το Κίνημα Αλλαγής ζητά να δοθεί στη δημοσιότητα το βίντεο με την επιχείρηση της αστυνομίας
(Upd) Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η πολιτική κόντρα για την αστυνομική επιχείρηση στο Κουκάκι και τις καταγγελίες περί αστυνομικής βίας.
O ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει την αστυνομία για χρήση πλαστικών σφαιρών στο Κουκάκι, ενώ το Κίνημα Αλλαγής ζητά να δοθεί στη δημοσιότητα το βίντεο με την επιχείρηση της αστυνομίας.
Από την πλευρά της η ΕΛΑΣ απαντά ότι δεν κάνει χρήση πλαστικών σφαιρών και ότι ο τραυματισμός της γυναίκας στο Κουκάκι οφείλεται σε «ελαστική μπάλα».
Την ίδια ώρα, με αφορμή τη σύλληψη του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης για την εκκένωση κατάληψης στην οδό Ματρόζου στο Κουκάκι στις 18/12, η Ένωση Σκηνοθετών-Παραγωγών Ελληνικού Κινηματογράφου (ΕΣΠΕΚ) σε μήνυμα της σήμερα εκφράζει «την έντονη ανησυχία της, τόσο για την εισβολή στο σπίτι του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ και της οικογένειάς του, χωρίς εντολή εισαγγελέα, απλώς και μόνον επειδή το σπίτι του συνορεύει με την κατάληψη» όσο και ότι «αποτελεί σοκαριστικό γεγονός η κακοποίησή του».

Εισαγγελία Πρωτοδικών: Ζητά κατεπείγουσα έρευνα για τα γεγονότα στο Κουκάκι

Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκακτικής εξέτασης, μετά τις καταγγελίες για αστυνομική βία στη διάρκεια των επιχειρήσεων της ΕΛΑΣ στο Κουκάκι, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Βαγγέλης Ιωαννίδης.
Η παραγγελία του εισαγγελέα προς τον λειτουργό που θα αναλάβει την έρευνα, είναι να συγκεντρώσει και να μελετήσει όλα τα στοιχεία με στόχο την διακρίβωση τυχόν αδικημάτων εκ μέρους των αστυνομικών, ανάμεσα στα οποία και αυτό της σωματικής βλάβης.
Παράλληλα, πληροφορίες από την Εισαγγελία Πρωτοδικών αναφέρουν, πως κατά την χθεσινή επιχείρηση της Αστυνομίας για την εκκένωση καταλήψεων στο Κουκάκι βρίσκονταν τρεις εισαγγελείς που ήταν παρόντες στις κατ΄οίκον έρευνες, οι οποίες διενεργήθηκαν σύμφωνα με τον νόμο.

Αύριο 20/12 θα δικαστούν οι συλληφθέντες - Ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος και αφέθηκαν ελεύθεροι

Εν τω μεταξύ, αύριο αναμένεται να δικαστούν ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου οι εννέα συλληφθέντες κατά τις χθεσινές επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ σε τρεις καταλήψεις στο Κουκάκι μετά από αναβολή που έλαβαν σήμερα από το δικαστήριο.
Οι εννέα, μεταξύ των οποίων και ο γνωστός σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές με τους δύο γιους του που συνελήφθησαν μέσα στο ιδιόκτητο σπίτι τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη για τα αδικήματα, ανά περίπτωση, της βίας κατά υπαλλήλων, διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας, επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή σε βάρος αστυνομικών, απείθειας, παράνομης οπλοκατοχής, εξύβρισης και απόπειρας παράνομης βίας.
Όλοι οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν στο αυτόφωρο, το οποίο διέταξε να αφεθούν ελεύθεροι μέχρι την αυριανή τους δίκη.

ΣΥΡΙΖΑ: Ψευδόμενος και επικίνδυνος για την ασφάλεια των πολιτών ο Χρυσοχοΐδης

«Ψευδόμενο» και «επικίνδυνο για την ασφάλεια των πολιτών» χαρακτηρίζει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της χθεσινής αστυνομικής επιχείρησης στο Κουκάκι σε τρία υπό κατάληψη κτήρια.
«Ο κ. Χρυσοχοΐδης, απαντώντας χθες στον κ. Αλιβιζάτο, είχε το θράσος να κάνει λόγο για ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να πείσει το πανελλήνιο πως οι εικόνες που είδε από την αντισυνταγματική εισβολή σε σπίτι -άσχετο με την κατάληψη- τον ξυλοδαρμό και τη σύλληψη αθώων πολιτών, ήταν στη φαντασία του.
Ωστόσο, για κακή του τύχη, σήμερα είδε το φως της δημοσιότητας η καταχώρηση των ιατρών στο βιβλίο συμβάντων του νοσοκομείου "Ελπίς", σύμφωνα με την οποία νεαρή γυναίκα, που διακομίστηκε με χειροπέδες και συνοδευόμενη από δύο αστυνομικούς, μετά τη σύλληψή της, έφερε τραύμα από πυροβολισμό εξ επαφής με πλαστική σφαίρα στο αριστερό στήθος» τονίζει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Ο κ. Χρυσοχοίδης οφείλει να αφήσει τα ψέματα και να δώσει απαντήσεις στα αμείλικτα ερωτήματα που δημιουργούνται:
• Δεδομένου ότι η ΕΛ.ΑΣ δεν έχει προμηθευθεί επισήμως οπλισμό με πλαστικές σφαίρες, έχει δώσει εντολή για εξαγορά σχετικού οπλισμού;
• Τι απαντά στην επίμαχη καταγγελία για πυροβολισμό με όπλο με πλαστικές σφαίρες;
• Ο ίδιος ήταν ενήμερος για την εντολή εισβολής σε οικία χωρίς εισαγγελική παραγγελία και για την χρήση πλαστικών σφαιρών;
Οι σημερινές συγκλονιστικές αποκαλύψεις αλλά και ο ξυλοδαρμός χθες των τριών μελών της οικογένειας Ινδαρέ μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, μετά από αντισυνταγματική παραβίαση του οικιακού ασύλου, δεν διαψεύδουν απλά τον κ. Χρυσοχοΐδη.
Επιβεβαιώνουν πως η κυβέρνηση απάτη του κ. Μητσοτάκη, όχι μόνο δεν νοιάζεται για την ασφάλεια των πολιτών και το Σύνταγμα, αλλά με τον αυταρχισμό της γεννά την ανασφάλεια και το φόβο» επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τι απαντά το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στον ΣΥΡΙΖΑ, για την χθεσινή (18/12) αστυνομική επιχείρηση στο Κουκάκι

Για «εμμονή στη στήριξη της ανομίας» κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, απαντώντας σε ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχετικά με «αμείλικτα ερωτήματα» που προκύπτουν από τη χθεσινή αστυνομική επιχείρηση στα υπό κατάληψη κτίρια στο Κουκάκι.
Σε ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρεται ότι στην επιχείρηση εκκένωσης των κτιρίων υπήρχε από την αρχή εισαγγελέας που έχει κάνει αναλυτικές εκθέσεις, παραπέμπει στην ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛΑΣ για την χρήση, από αστυνομικό, ελαστικού σφαιριδίου «και όχι πλαστικής σφαίρας», που χτύπησε κοπέλα στην κατάληψη της οδού Παναιτωλίου και αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει:
«Τελικά όσοι πετάνε τούβλα και μολότοφ έχουν μόνο δικαιώματα και είναι υπεράνω του νόμου; Ας συνέλθουν».
Ολόκληρη η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναφέρει:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει πάλι ψέματα.
Στα υποτίθεται αμείλικτα -όπως πομπωδώς τα χαρακτηρίζει- ερωτήματα που θέτει σήμερα με ανακοίνωση του, οι απαντήσεις είναι απλές και έχουν ήδη δοθεί.
1. Το είπαμε από χθες. Στην επιχείρηση για την εκκένωση της κατάληψης στη Ματρόζου η εισαγγελέας ήταν εκεί από την πρώτη στιγμή στις 6:30 το πρωί.
Υπογράφει δυο εκθέσεις.
Μια για κατ’ οίκον έρευνα σε διπλανή της κατάληψης οικία και μια για το κτίριο της κατάληψης.
Παρόντες ήταν εισαγγελικοί λειτουργοί και στις άλλες δυο εκκενώσεις. Συμπέρασμα: η παραβίαση ασύλου σε ταράτσες ή ισόγεια δεν υπάρχει, δεν υπήρξε, είναι γκεμπελικό εφεύρημα ΣΥΡΙΖΑ.
2. Για τη χρήση ελαστικού σφαιριδίου και όχι πλαστικής σφαίρας, όπως ψευδώς υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, δόθηκαν ήδη απαντήσεις από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ.
Αλλά για να μην εκπλήσσεται δήθεν το κόμμα αυτό, σημειώνουμε ότι η Ελληνική Αστυνομία έχει στη διάθεσή της τα ίδια υλικά και μέσα που είχε και επί των ημερών διακυβέρνησής του.
Το μόνο αμείλικτο λοιπόν στις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι η εμμονή στη στήριξη της ανομίας.
Τελικά όσοι πετάνε τούβλα και μολότοφ έχουν μόνο δικαιώματα και είναι υπεράνω του νόμου;
Ας συνέλθουν».

Χαρίτσης: Τα γεγονότα στο Κουκάκι δεν αντιστοιχούν σε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα

«Οι αποκαλύψεις για τη χρήση πλαστικής σφαίρας σε βάρος συμπολίτη μας, η εισβολή πάνοπλων αστυνομικών σε σπίτια χωρίς ένταλμα μέρα μεσημέρι, η χολυγουντιανού τύπου βία μπροστά στις κάμερες, δεν αντιστοιχούν σε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα», υπογράμμισε στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στον Alpha ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.
«Οι εικόνες που είδαμε να εξελίσσονται χθες στο Κουκάκι, που συνοδεύονται όχι από φήμες, αλλά από επώνυμες μαρτυρίες πού παραπέμπουν; Στην Αθήνα ή στη Βαγδάτη;», σχολίασε, και κατηγόρησε την κυβέρνηση της ΝΔ για το «κλίμα τρομολαγνείας που καλλιεργεί». «Η χθεσινή ημέρα δεν ήταν καλή ούτε για την κοινωνική ειρήνη και συνοχή, ούτε για τα ατομικά δικαιώματα, ούτε για το Σύνταγμα της χώρας που προστατεύει το οικογενειακό άσυλο, ούτε για τη Δημοκρατία μας», επισήμανε ο κ. Χαρίτσης. Επέκρινε δε τον αρμόδιο υπουργό Μ. Χρυσοχοΐδη, που «με την απαντητική επιστολή του στον κ. Αλιβιζάτο και την απάντησή του στον ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίστηκε ότι δεν ασκήθηκε αστυνομική βία, αμφισβητώντας αυτά που είδε όλος ο ελληνικός λαός».
«Μάλιστα, ο ίδιος ο πρωθυπουργός στη Βουλή προσπάθησε να "πάρει αποστάσεις" από το συμβάν. Γι' αυτό τον εξέλεξαν οι Έλληνες πολίτες; Για να σπάει πόρτες στα σπίτια και να χρησιμοποιεί πλαστικές σφαίρες;» συνέχισε. Ο Αλ. Χαρίτσης υπενθύμισε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ που είχαν προσκομιστεί στη Βουλή επί ΣΥΡΙΖΑ, η παραβατικότητα είχε μειωθεί.

Το ΚΙΝΑΛ ζητάει από την κυβέρνηση να δοθεί στη δημοσιότητα το βίντεο της αστυνομικής επιχείρησης στο Κουκάκι

Ερωτηματικά για ελλείψεις νομιμότητας της αστυνομικής επιχείρησης στο Κουκάκι διατυπώνει το Κίνημα Αλλαγής ενώ ζητάει από την κυβέρνηση να δοθεί στη δημοσιότητα το σχετικό βίντεο για να μην προκαλούνται παρερμηνείες.
Ο Τομέας Προστασίας του Πολίτη του κόμματος εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει ότι «η αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης του χώρου κατάληψης στο Κουκάκι, δημιουργεί ερωτήματα που άπτονται της συνταγματικής τάξης για τις κατ' οίκον έρευνες και συλλήψεις και αφήνει δημόσιες σκιές.
Γι' αυτό η κυβέρνηση οφείλει σήμερα να δώσει στη δημοσιότητα το μόνον αντικειμενικό στοιχείο, το βίντεο του drone που παρακολουθούσε την αστυνομική επιχείρηση».
Επισημαίνεται από το ΚΙΝΑΛ «πως αν δεν το κάνει, καταρρίπτεται κάθε κυβερνητική εκδοχή και πρέπει άμεσα να απολογηθούν οι υπεύθυνοι για αυτό το συμβάν. Ταυτόχρονα, οφείλει η αρμόδια Εισαγγελία να ζητήσει τώρα την κατάσχεση αυτού του οπτικού υλικού».
Η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ καταλήγει με τη υπογράμμιση ότι «η δημοκρατική παράταξη είναι αυτή που υπερασπίστηκε τον εκδημοκρατισμό των Σωμάτων Ασφαλείας, που εμπέδωσε στην πράξη την συνδικαλιστική ελευθερία των αστυνομικών υπαλλήλων και δεν θα επιτρέψει διολίσθηση σε ακροδεξιές λογικές και στοχοποίηση του ρόλου της Αστυνομίας».

«Σοκαριστικό γεγονός η κακοποίηση του Δ. Ινδαρέ», λέει η Ένωση Σκηνοθετών-Παραγωγών

Mε αφορμή τη σύλληψη του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης για την εκκένωση κατάληψης στην οδό Ματρόζου στο Κουκάκι στις 18/12, η Ένωση Σκηνοθετών-Παραγωγών Ελληνικού Κινηματογράφου (ΕΣΠΕΚ) σε μήνυμα της σήμερα εκφράζει «την έντονη ανησυχία της, τόσο για την εισβολή στο σπίτι του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ και της οικογένειάς του, χωρίς εντολή εισαγγελέα, απλώς και μόνον επειδή το σπίτι του συνορεύει με την κατάληψη» όσο και ότι «αποτελεί σοκαριστικό γεγονός η κακοποίησή του».
Επιπλέον, στο μήνυμά της η ΕΣΠΕΚ αμφισβητεί όσα η αστυνομία προσάπτει «στον πιο φιλήσυχο και ευγενικό συνάδελφο μας» όπως τον χαρακτηρίζει.
Γεωργιάδης: Η ΕΛΑΣ είναι «μακράν η πιο ήπια αστυνομία της Δύσης»
Την άποψη ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι «μακράν η πιο ήπια Αστυνομία της Δύσης», εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.
Μιλώντας στην τηλεόραση του Ant1 και αναφερόμενος στις συλλήψεις του σκηνοθέτη και των δυο του γιων, στο Κουκάκι, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξη ότι οι νεαροί βρίσκονταν μέσα στην κατάληψη.
Ερωτηθείς για το ξεγύμνωμα νεαρού προ ημερών στα Εξάρχεια, από αστυνομικές δυνάμεις και για το αν είναι σύμφωνος με την πρακτική αυτήν, διερωτήθηκε «πολίτης αυτός;», για να συνεχίσει πως «αυτός είχε μολότοφ, την είχε πετάξει πριν από λίγα δευτερόλεπτα».
Κληθείς να σχολιάσει την καταγγελία του Γιάννη Ραγκούση για πυροβολισμό γυναίκας με πλαστικές αστυνομικές σφαίρες, είπε πως «αν ήταν πίσω από την πόρτα με τα καρφιά η γυναίκα, μπορεί να έχει κάποιες εκδορές».

ΕΛΑΣ σε Ραγκούση: Δεν χρησιμοποιούμε πλαστικές σφαίρες – Η γυναίκα χτυπήθηκε από μικρή ελαστική μπάλα

Τη θέση ότι δεν χρησιμοποιεί πλαστικές σφαίρες λόγω της επικινδυνότητας τους διατυπώνει η Ελληνική Αστυνομία απαντώντας στην καταγγελία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Ραγκούση, ο οποίος επικαλούμενος επίσημες ιατρικές γνωματεύσεις από το νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ ανέφερε ότι μια γυναίκα χτυπήθηκε από πλαστική σφαίρα κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης σε υπό κατάληψη κτήρια στο Κουκάκι.
Ωστόσο, η ΕΛΑΣ, αφού υποστηρίζει ότι είναι απολύτως ψευδές ότι η συλληφθείσα γυναίκα χτυπήθηκε από πλαστική σφαίρα, παραδέχεται ότι η γυναίκα χτυπήθηκε από μια μικρή ελαστική μπάλα, μεγέθους πινγκ πονγκ.
«Η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της επικινδυνότητάς τους, δεν χρησιμοποιεί πλαστικές σφαίρες σε επιχειρήσεις που πραγματοποιούνται σε χώρους, όπου είναι επικίνδυνη η χρήση χημικών, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τις ειδικές δυνάμεις, που διαθέτουν ανάλογη εκπαίδευση, συσκευές τύπου Manuhrin , οι οποίες εκτοξεύουν μικρές ελαστικές μπάλες (περίπου μεγέθους πινγκ πονγκ), με βεληνεκές περίπου 15 μέτρα και δύναμη μικρότερη από μιας γροθιάς.
Στη χθεσινή επιχείρηση, στην οδό Παναιτωλίου, έγινε περιορισμένη χρήση του εξοπλισμού αυτού, λόγω της σφοδρής επίθεσης που δέχθηκαν οι αστυνομικοί, με ρίψη πετρών, τούβλων, μεταλλικών κλπ αντικειμένων, από τις οποίες τραυματίστηκε ένας αστυνομικός των ειδικών δυνάμεων.
Για τα συμβάντα των χθεσινών καταλήψεων έχει ξεκινήσει η προανακριτική διαδικασία από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, στο πλαίσιο της οποίας διερευνώνται όλες οι μαρτυρίες» αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΕΛΑΣ.

Ραγκούσης: Στην επιχείρηση της ΕΛΑΣ στο Κουκάκι μια γυναίκα πυροβολήθηκε εξ επαφής με πλαστική σφαίρα

Τον ισχυρισμό ότι κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης στο Κουκάκι για την εκκένωση τριών υπό κατάληψη κτηρίων μια γυναίκα πυροβολήθηκε εξ επαφής με πλαστική σφαίρα διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Ραγκούσης, ο οποίος μάλιστα επικαλείται και επίσημες ιατρικές γνωμάτεύσεις από τα νοσοκομεία ΕΛΠΙΣ και Ερυθρός Σταυρός.
Στη σελίδα του στο Facebook ο κ.Ραγκούσης αναφέρει:
«Ανακοίνωση:
Με βάση τις επίσημες ιατρικές γνωματεύσεις των νοσοκομείων ΕΛΠΙΣ κι Ερυθρός Σταυρός, τεκμηριώθηκαν πλέον δύο αναντίλεκτες αλήθειες.
Πρώτον. Στην επιχείρηση των ΜΑΤ στο Κουκάκι ασκήθηκε παράνομη αστυνομική βία με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών μελών της οικογένειας Ινδαρέ μέσα στην ιδιοκτησία τους.
Επίσης, τουλάχιστον μία γυναίκα πυροβολήθηκε εξ επαφής με πλαστική σφαίρα.
Δεύτερον. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είπε ψέματα και προσπάθησε να αποκρύψει τα πραγματικά περιστατικά.
Η χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ.Χρυσοχοίδη είναι μνημειώδης ως προς το θράσος της και τα ψέματά της πως δήθεν «δεν ασκήθηκε αστυνομική βία κατά την επιχείρηση των ΜΑΤ».
Όσα παράνομα κι αντισυνταγματικά έγιναν εντός της ιδιοκτησίας Ινδαρέ, ήταν αναπόσπαστο μέρος της αστυνομικής επιχείρησης για την εκκένωση της κατάληψης του όμορου κτιρίου κι εκθέτουν ανεπανόρθωτα και τους ψεύτες και όσους τους στηρίζουν.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, όχι μόνον έχει την αποκλειστική πολιτική ευθύνη για την παράνομη και καταχρηστική αστυνομική βία με την οποία παραβιάστηκαν ανθρώπινα δικαιώματα καθώς και θεμελιώδη άρθρα του Συντάγματος, αλλά πλέον αποδεικνύεται και ως μία ψευδόμενη κι αδίστακτη κυβέρνηση η οποία συκοφαντεί και τραυματίζει αθώους πολίτες όπως η οικογένεια Ινδαρέ, προκειμένου να συγκαλύψει τις έκνομες ενέργειές της.
Με βάση τα παραπάνω λοιπόν, η αντίδραση και η εναντίωση επαφίεται πλέον όχι μόνο σε κόμματα ή φορείς αλλά και σε κάθε ευσυνείδητο πολίτη που πιστεύει σε μία ευνομούμενη πολιτεία, σε ένα σύγχρονο κράτος δικαίου και σε μία προοδευτική Ελλάδα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης