Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Citigroup: Προσοχή στο ράλι των «αργοπορημένων» της Wall Street στις αρχές του 2020

tags :
Citigroup: Προσοχή στο ράλι των «αργοπορημένων» της Wall Street στις αρχές του 2020
Όσοι δεν ήταν υπερβολικά εκτεθειμένοι στις μετοχές και έχασαν το κέρδος του 27% στον S&P φέτος ενδέχεται να αναγκαστούν να συσσωρεύσουν μετοχές στις αρχές του 2020
Λιγότερο από μια εβδομάδα μέχρι τα Χριστούγεννα και οι επενδυτές φαίνεται ότι είναι απρόθυμοι να ωθήσουν τις μετοχές πολύ υψηλά.
Και αυτό είναι όπως περιγράφουν οι επενδυτικές τράπεζες "ο φόβος της απώλειας των κερδών".
Όπως αναφέρει η Citigroup, κατά καιρούς παρατηρείται στις αγορές μια ξαφνική συσσώρευση καθώς οι επενδυτές είναι πολύ επιλεκτικοί υπό το φόβο της απώλειας των κερδών.
Μάλιστα, η Citigroup, προειδοποιεί ότι ο ενθουσιασμός θα μπορούσε να πάει πολύ μακριά εάν οι επενδυτές δεν είναι προσεκτικοί.
Τα σημάδια της αυξανόμενης παγκόσμιας οικονομικής σταθεροποίησης βραχυπρόθεσμα, παράλληλα με τις θετικές εξελίξεις στον εμπορικό πόλεμο, ενδέχεται να έχουν επηρεάσει ορισμένους μεγάλους διαχειριστές χρημάτων.
Εν ολίγοις, όσοι δεν ήταν υπερβολικά εκτεθειμένοι στις μετοχές και έχασαν το κέρδος του 27% στον S&P φέτος ενδέχεται να αναγκαστούν να συσσωρεύσουν μετοχές στις αρχές του 2020.
Αυτό θα βοηθούσε στη δημιουργία μιας δυναμικής, αναφέρει η Citigroup.
"Ως εκ τούτου, οι μετοχές έχουν τη δυνατότητα να υπερβούν τις προσδοκίες που συνάγονται από τις βασικές αρχές για τα αρχικά τρίμηνα του έτους καθώς η οικονομία σταθεροποιείται.
Οι επενδυτές Θα συνεχίσουν να παρακολουθούν προσεκτικά τις ροές, την τοποθέτηση και τα σημάδια υπερβολικής εξάπλωσης τους επόμενους μήνες".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης