Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Το Public υποδέχεται τη σειρά τηλεοράσεων 8K των Samsung, Sony, LG

tags :
Το Public υποδέχεται τη σειρά τηλεοράσεων 8K των Samsung, Sony, LG
Η πρώτη 55άρα 8Κ τηλεόραση στην ελληνική αγορά είναι στο Public!
Το Public, πάντα κοντά στους λάτρεις της τεχνολογίας, υποδέχεται τη νέα σειρά της Samsung QLED 8K – Q950R, την πρώτη 8K NanoCell τηλεόραση της LG, καθώς και τις Sony ZG9 της σειράς MASTER Series!
Η επόμενη γενιά τηλεοράσεων, που υπόσχεται να συναρπάσει τους πιο απαιτητικούς προσφέροντας βάθος και λεπτομέρεια που συγκλονίζουν, είναι στα Public.

Αναλυτικά:
Στη σειρά Samsung QLED Q950R περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, και η πρώτη στην ελληνική αγορά 55’’ 8Κ τηλεόραση.
Πιο συγκεκριμένα, η σειρά διαθέτει 5 μοντέλα 55’’, 65’’, 75’’, 82’’ και 98’’ (QE55Q950R, QE65Q950R, QE75Q950R, QE82Q950R, QE98Q950R), με περισσότερα από 33 εκατομμύρια pixel και ανάλυση 4 φορές υψηλότερη από την 4Κ.
Μάλιστα το μοντέλο των 82’’ βραβεύτηκε φέτος από την EISA, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Ήχου και Εικόνας, ως το καλύτερο προϊόν για τη χρονιά 2019 - 2020.
Τα βασικότερα χαρακτηριστικά της νέας σειράς TV είναι: Ο φωνητικός οδηγός για εύκολη διαχείριση της TV - Bixby 2.0, η δυνατότητα σύνδεσης με οποιαδήποτε  πηγή 8Κ - HDMI 2.1, περισσότερα Décor και Widgets για πλήρη ενσωμάτωση της TV στο χώρο - Ambient 2.0, διεύρυνση της γωνίας θέασης σε πρωτόγνωρα επίπεδα - QLC filter.
Επιπλέον η σειρά Samsung QLED 8K Q950R με τη χρήση της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης από τον επεξεργαστή Quantum Processor 8, καταφέρνει να: μειώνει το θόρυβο της εικόνας & να ανακτά τις χαμένες λεπτομέρειες προσφέροντας ακρίβεια στις γραμμές των αντικειμένων και του κειμένου.
Από την άλλη, η LG κυκλοφόρησε επίσημα την πρώτη της NanoCell τηλεόραση με ανάλυση 8K, η οποία είναι 4 φορές μεγαλύτερη από την 4K!
Το νέο μοντέλο της LG είναι η 75SM9900 με τεράστια οθόνη 75 ιντσών διαθέτει ένα IPS πάνελ, που προσφέρει καλύτερη ακρίβεια χρώματος και τις καλύτερες γωνίες θέασης ενώ, η NanoCell τεχνολογία προσφέρει πιο έντονα χρώματα και ένα από τα βαθύτερα μαύρα που μπορεί να βρεις σε LED τηλεόραση.
Επιπλέον η LG75SM9900 είναι εξοπλισμένη με τον α9 Gen 2 επεξεργαστή, ο οποίος μπορεί να κάνει upscale ακόμα και 2K περιεχόμενο, για να μπορείς να θαυμάσεις τη νέα σου τηλεόραση ακόμα και αν δεν έχεις πρόσβαση σε 8K περιεχόμενο. Υποστηρίζει Dolby Atmos και Dolby Vision HDR ενώ, με το Full Array Local Dimming ο φωτισμός γίνεται σε ζώνες για ακόμα μεγαλύτερη αντίθεση και πιο υψηλό δυναμικό εύρος χρώματος.
Η LG 75SM9900 έφτασε επίσημα στην Ελλάδα και θα την βρεις στο Public με δώρο 5 χρόνια εγγύηση!
Όσο για τις Sony ZG9 της σειράς MASTER Series, είναι διαθέσιμες σε 85’’ και 98’’ για να προσφέρουν μια καθηλωτική εμπειρία προβολής στον χώρο σου.
Απόλαυσε ψυχαγωγία στη οθόνη του σπιτιού σου με τετραπλάσια ανάλυση του 4K και υψηλή φωτεινότητα ειδικά ανεπτυγμένη για 8K.
Διαθέτουν 8K Processor X1 Extreme, τσιπ το οποίο αναβαθμίζει την αντίθεση, το χρώμα και την ευκρίνεια σε ένα επίπεδο που δεν έχεις ξαναδεί, σε Ultra HD 8K ανάλυση και με υψηλής ποιότητας τεχνολογίες όπως HDR10, Dolby Vision και άλλες!
Οι λάτρεις της «μικρής» οθόνης μπορούν να βρουν όλες τις παραπάνω σειρές 8Κ τηλεοράσεων στο public.gr καθώς και στα καταστήματα Public!

Ανυπομονείς για τη νέα σειρά τηλεοράσεων 8K; Ανυπομονείς για Public!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης