Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Phoenix Capital: Το ETF (χάλυβα) αναμένεται να διπλασιάσει ή και τριπλασιάσει τις αποδόσεις του στο άμεσο μέλλον

tags :
Phoenix Capital: Το ETF (χάλυβα) αναμένεται να διπλασιάσει ή και τριπλασιάσει τις αποδόσεις του στο άμεσο μέλλον
Η βιομηχανία σιδήρου και χάλυβα η οποία ήταν σε «κώμα» τα τελευταία δύο χρόνια, κυρίως λόγω των σεναρίων ύφεσης, πριν από λίγους μήνες άρχισε να δείχνει σημάδια ζωής και αυτή τη στιγμή «καλπάζει»
Δεν είναι μόνο ο δείκτης S&P 500 που κινείται εντός μίας μεγάλης «bull market», σπάζοντας ρεκόρ όλων των εποχών (3.194 17/12, στις 21:00 ώρα Ελλάδος), είναι και ο δείκτης Steel ETF (SLX), χάλυβα - σιδήρου, που έχει αλλάξει πορεία, αφήνοντας πίσω του μια υποτονική πορεία δύο χρόνων, όπως επισημαίνει κορυφαίος αναλυτής της εταιρίας παροχής επενδυτικών υπηρεσιών Phoenix Capital.



Ειδικότερα, η βιομηχανία σιδήρου και χάλυβα η οποία ήταν σε «κώμα» τα τελευταία δύο χρόνια, κυρίως λόγω των σεναρίων ύφεσης, πριν από λίγους μήνες άρχισε να δείχνει σημάδια ζωής, με τον δείκτη Steel ETF (SLX) να αφήνει πίσω του τάχιστα την πτωτική τάση των δύο ετών.



Με πρόβλεψη για ακόμη μεγαλύτερη άνοδο, είναι εμφανές ότι και ο χάλυβας κινείται εντός μιας «bull market».
Όπως αναφέρει η εταιρία επενδύσεων, το 30% ανόδου των αποδόσεων που απέδωσαν τον Σεπτέμβριο είναι μόνο η αρχή.
Πρόκειται να εισέλθουμε σε μια οικονομική έκρηξη... η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει τις επενδύσεις χάλυβα να διπλασιάσουν τις αποδόσεις τους, τους επόμενους μήνες, ή ακόμη και να τις τριπλασιάσουν τους επόμενους 24 μήνες, δεδομένου ότι ήδη έχει καταγραφεί επένδυση η οποία απέδωσε κέρδος ύψους 1300%!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης