Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καραμανλής για στάση εργασίας στο μετρό: Δεν θα ανεχθούμε νταβατζηλίκια και εκβιασμούς

Καραμανλής για στάση εργασίας στο μετρό: Δεν θα ανεχθούμε νταβατζηλίκια και εκβιασμούς
Η κυβέρνηση δεν θα ανεχθεί 21 άτομα σε διοικητικές θέσεις να κρατούν σε ομηρία 1,5 εκατομμύρια πολίτες είπε ο κ.Καραμανλής
Την θέση ότι η κυβέρνηση δεν θα ανεχθεί νταβατζηλίκια και εκβιασμούς διατύπωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κ. Καραμανλής με αφορμή τη στάση εργασίας που κήρυξαν οι εργαζόμενοι στο μετρό.
«Η κυβέρνηση δεν θα ανεχτεί 21 άτομα που βρίσκονται σε διοικητικές θέσεις να κρατάνε σε ομηρία 1.5 εκατομμύρια πολίτες» ανέφερε σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Καραμανλής, τονίζοντας ότι «δεν γίνεται  να μας ειδοποιούν χθες στις 6 το απόγευμα ότι θα κάνουν στάση εργασίας όταν η κυβέρνηση έχει δείξει ευαισθησία στα  μισθολογικά τους και ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ τους κρατούσε σε ομηρία».
Όπως είπε ο κ. Καραμανλής, έχει δοθεί εντολή στη γενική διεύθυνση λειτουργίας να επανατοποθετηθούν σε θέσεις εκδοτών 21 άτομα.
«Το μεγάλο ζήτημα είναι η έλλειψη προσωπικού στα εκδοτήρια γιατί οι περισσότεροι μετατάχθηκαν σε διοικητικές θέσεις» τόνισε ο κ. Καραμανλής αναφέροντας ότι είναι ανάγκη να προμηθευτούμε περισσότερα εκδοτήρια, κάτι που θα γίνει μέσα στο επόμενο δίμηνο.
Πάντως, ο  υπουργός Υποδομών και Μεταφορών επεσήμανε ότι η κυβέρνηση θα θέσει σύντομα το ζήτημα του ελάχιστου προσωπικού ασφαλείας που ισχύει σε όλη την Ευρώπη και που εφαρμόζεται και στον ΟΣΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης