Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήματα του οδικού δικτύου των Ν. Χαλκιδικής και Ημαθίας

Θεσσαλονίκη: Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήματα του οδικού δικτύου των Ν. Χαλκιδικής και Ημαθίας
Οι δρόμοι που είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες
Απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε ορεινά τμήματα του οδικού δικτύου της Κεντρικής Μακεδονίας εξαιτίας δυσμενών καιρικών φαινομένων.
Ειδικότερα, στο Νομό Ημαθίας με αντιολισθητικές αλυσίδες κινούνται τα οχήματα στην επαρχιακή οδό Νάουσας - Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου, από το 9 χλμ - μέχρι το 26ο χλμ, όπως και στην επαρχιακή οδό Νάουσας/Τρία Πέντε Πηγάδια από το 10ο χιλιόμετρο έως το χιονοδρομικό κέντρο.
Στο Νομό Πέλλας απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες στις επαρχιακές οδούς Άρνισσας/Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρρας και Κερασιάς/Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρας.
Στο μεταξύ, σε ισχύ παραμένει από τις 22/12, σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, η διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στο 31ο χλμ. της επαρχιακής οδού Πολυγύρου - Ιερισσού στο Πλατανόρεμα λόγω καθίζησης οδοστρώματος.
Ακόμη, το Νομό Χαλκιδικής έχει διακοπή η κυκλοφορία στον οικισμό Γαλήνη, στην Καλλικράτεια λόγω καθίζησης της χωμάτινης οδού από το 8,1ο χλμ έως το 11,7ο χλμ της επαρχιακής οδού Βαρβάρας - Ολυμπιάδας λόγω πτώσης πετρωμάτων και στο 1ο χλμ Ορμύλιας - Βραστάμων λόγω υπερχείλισης του ρέματος, αλλά και στο 1ο χλμ δημοτικής οδού που συνδέει την επαρχιακή οδό Μουδανιών - Σιθωνίας με το δημοτικό διαμέρισμα Ολύνθου λόγω υπερχείλισης ρέματος από τις συνεχείς βροχοπτώσεις.
Παράλληλα, σε ισχύ είναι στο Νομό Ημαθίας η διακοπή της κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό Κορυφής - Λιανοβεργίου, από την έξοδο του οικισμού Λιανοβεργίου μέχρι την είσοδο του οικισμού Κορυφής, λόγω καθίζησης οδοστρώματος, όπως επίσης και στα τμήματα Βέροιας  - Λαζοχωρίου και Βέροιας - Ταγαροχωρίου λόγω ανόδου των υδάτων του Τριποτάμου.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης