Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στα γραφεία της ΝΔ ο Δ. Αβραμόπουλος - Συνάντηση εργασίας με στελέχη του κόμματος

tags :
Στα γραφεία της ΝΔ ο Δ. Αβραμόπουλος - Συνάντηση εργασίας με στελέχη του κόμματος
Στο επίκεντρο Brexit και μεταναστευτικό
Συνάντηση εργασίας με στελεχη της κεντρικής διοίκησης της ΝΔ είχε χθες Πέμπτη 12/12 ο μέχρι πρόσφατα Ευρωπαίος Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος στα γραφεία του κόμματος.
Παραβρέθηκαν και συμμετείχαν επίσης ο γενικός γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής, Υποδοχής και Ασύλου, κ. Πάτροκλος Γεωργιάδης και ο Ειδικός Γραμματέας Πρώτης Υποδοχής, κ. Μάνος Λογοθέτης.
Είναι η πρώτη από μια σειρά τέτοιων συναντήσεων που σκοπό έχουν την πληρέστερη ενημέρωση των ανώτερων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας σε κρίσιμα θέματα από προσκεκλημένους με ειδική γνώση και εμπειρία.
Τα κύρια θέματα που αναλύθηκαν ήταν η αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης από την Ευρωπαϊκή Ένωση, η πολιτική της Ελληνικής κυβέρνησης, και το πλέγμα των ελληνοτουρκικών σχέσεων.
Επιλέχθηκε η πρώτη συνάντηση να γίνει συμβολικά την ημέρα διεξαγωγής των Βρετανικών Εκλογών ώστε να συζητηθεί και το θέμα του Brexit.
Μετά το πέρας της συνάντησης εργασίας, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργου Στεργίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σήμερα, λίγες μέρες μετά το 13ο Συνέδριο μας, εγκαινιάσαμε έναν κύκλο θεματικών συζητήσεων για ζητήματα αιχμής με σημαντικούς προσκεκλημένους, προκειμένου τα στελέχη μας να συμβάλλουν στην ενημέρωση των πολιτών με νηφάλιο λόγο και επενδύοντας στο πολιτικό επιχείρημα. Στην πρώτη μας συνάντηση, αναλύθηκε διεξοδικά η διαφορετική στρατηγική που ακολουθείται το τελευταίο διάστημα στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού αποδεικνύοντας ότι μετά από 4 χαμένα χρόνια η χώρα απέκτησε επιτέλους πολιτική πυξίδα. Η δράση που ανέλαβε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα φέρει αποτελέσματα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα πάντα εξαρτώνται μόνο από εμάς. Υπάρχει η διεθνής διάσταση του ζητήματος η οποία σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Ακόμα κι αν συγκυριακά προβληματίζουμε κάποιες τοπικές κοινωνίες, θα συμβάλλουμε ως κόμμα σε ένα γόνιμο διάλογο και δεν θα επιτρέψουμε αυτό το θέμα να διχάσει τους Έλληνες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης