Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Άνοδος 7% για την Τεχνική Ολυμπιακή – Αντίδραση ενόψει διαπραγματεύσεων Στέγγου-Σαββίδη

tags :
Άνοδος 7% για την Τεχνική Ολυμπιακή – Αντίδραση ενόψει διαπραγματεύσεων Στέγγου-Σαββίδη
Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η κατάληξη των διαπραγματεύσεων θα γίνει είτε μέσα στον Ιανουάριο είτε λίγο αργότερα
Μετά την προσέγγιση της στήριξης των 2,10 ευρώ πριν από λίγες συνεδριάσεις,  η μετοχή της Τεχνικής Ολυμπιακής άρχισε να ανακάμπτει τεχνικά.
Χθες έκλεισε με μικρές απώλειες 0,90% και στα 2,20 ευρώ, αλλά σήμερα ενισχύεται 6,8% και βρίσκεται στα 2,35 ευρώ με υψηλό ημέρας στα 2,38 ευρώ.
Τα βλέμματα των επενδυτών είναι στραμμένα στις διαπραγματεύσεις για την πώληση του Πόρτο Καρράς, με παλαιότερες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τίμημα έως και 300 εκατ. Ευρώ.
Σύμφωνα με στελέχη της αγοράς ακόμα και τίμημα 200 εκατ. ευρώ θα μεταφραζόταν σε σημαντικό περιθώριο ανόδου που προσεγγίζει τιμή ανά μετοχή περίπου 4 ευρώ αν και δεν μπορεί να προσδιοριστεί ακριβώς, καθώς δεν υπάρχει ενημέρωση αν περιλαμβάνονται ή όχι οι υποχρεώσεις.
Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η κατάληξη των διαπραγματεύσεων θα γίνει είτε μέσα στον Ιανουάριο είτε λίγο αργότερα.
Ο όγκος συναλλαγών στη μετοχή ανέρχεται στις 18 χιλ. τεμάχια και η αποτίμηση στα 96 εκατ. ευρώ, αρκετά κάτω από το εύρος που δίνουν οι πληροφορίες για τίμημα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης