Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Συντηρητές κρασιού Candy DiVino: Δημιουργήστε τη δική σας κάβα στο σπίτι

tags :
Συντηρητές κρασιού Candy DiVino: Δημιουργήστε τη δική σας κάβα στο σπίτι
Με τιμή που ξαφνιάζει ευχάριστα, οι συντηρητές κρασιού της Candy προσφέρουν μια γεύση πολυτέλειας και πραγματικής απόλαυσης στους λάτρεις του κρασιού
Κρασί από το ψυγείο ή από έναν εξειδικευμένο συντηρητή κρασιών;
Η διαφορά δεν είναι μικρή, καθώς στο ψυγείο το κρασί οποιασδήποτε ποικιλίας αναγκαστικά κρυώνει σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία γύρω στους 2 με 4 βαθμούς Κελσίου. Μια θερμοκρασία κατάλληλη για τρόφιμα, αλλά όχι για το ευαίσθητο ποτό, που επηρεάζει τη γεύση του και δεν μας επιτρέπει να απολαύσουμε το πλήρες μπουκέτο των αρωμάτων του.   
Για την Candy βέβαια, το θέμα αυτό αποτέλεσε ακόμη μια πρόκληση για να σχεδιάσει τη DiVino, μια σειρά από εξειδικευμένους συντηρητές κρασιών. Με ρύθμιση από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου η σειρά DiVino προσφέρει την ιδανική διαβάθμιση για λευκά, ροζέ, κόκκινα ή και αφρώδη όπως οι σαμπάνιες, ώστε να τα απολαμβάνουμε όπως τους αξίζει. Είτε επώνυμα από γνωστά οινοποιεία είτε δική μας παραγωγή από τις δεκάδες εγχώριες ποικιλίες, όλα αξίζουν ένα συντηρητή που τα κρατά σε ιδανική θερμοκρασία, σε βάθος χρόνου και με σταθερές συνθήκες.
Το τελευταίο είναι κρίσιμο για τα κρασιά, καθώς οι συντηρητές Candy DiVino διατηρούν και τη σωστή υγρασία στο εσωτερικό τους, από 50% ως 80%. Έτσι δεν ξεραίνονται οι φελλοί κάτι που μπορεί να αλλοιώσει το κρασί καθώς μπαίνει αέρας στο εσωτερικό της φιάλης, αλλά και δε δημιουργείται μούχλα που θα καταστρέψει και την καλύτερη χρονιά.
Το εσωτερικό των συντηρητών DiVino αναδεικνύει την προσοχή στη λεπτομέρεια που δίνει η Candy σε κάθε συσκευή της. Ανάλογα με το μοντέλο, θα συναντήσουμε ράφια από χρωμιωμένο ατσάλι ή από ξύλο μπαμπού, με εσωτερικό φωτισμό LED και διπλό διαφανές κρύσταλλο στην πόρτα. Έτσι μπορούμε να βλέπουμε τι κρασιά έχουμε χωρίς να ανοίγουμε τον συντηρητή, ενώ το κρύσταλλο προστατεύει από τις υπεριώδεις ακτίνες, προσφέροντας στην συντήρηση των φιαλών.
Η σειρά DiVino διαθέτει μοντέλα με χωρητικότητες που ξεκινούν από τα 21 μπουκάλια  -σε μια συσκευή που μπορεί άνετα να μπει οπουδήποτε στον χώρο μας- συνεχίζουν στα 41 και φθάνουν στις 72 φιάλες, δίνοντας μας τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα μικρό κελάρι μέσα στο σπίτι μας.
Και εδώ, ανάλογα με το μοντέλο, θα βρούμε διαθέσιμη και την ψηφιακή ασύρματη σύνδεση με το κινητό ή το tablet, που μέσω της ειδικής εφαρμογής simply-Fi μας πληροφορεί για την επιλεγμένη θερμοκρασία, το σβήσιμο ή το άναμμα του φωτισμού όπως και tips συντήρησης.
Ο χειρισμός παραμένει απλούστατος, ενώ τα μοντέλα με ηλεκτρονικό χειριστήριο μας δίνουν την επιλογή είτε για απευθείας ρύθμιση συγκεκριμένης θερμοκρασίας ανάλογα με το γούστο μας, είτε για επιλογή προγράμματος μεταξύ λευκών, κόκκινων ή σαμπάνιας.
Η Candy με τους συντηρητές κρασιού DiVino, μας προσφέρει τη δυνατότητα της μικρής καθημερινής πολυτέλειας που μπορεί να δώσει μια ακόμη νότα απόλαυσης στη ζωή μας. Με τιμές που ξεκινούν από τα 250 ευρώ, κομψό σχεδιασμό και σε μεγέθη που ταιριάζουν σε κάθε σπίτι, οι συντηρητές κρασιού της Candy δίνουν στο κρασί, στο τραπέζι, στην παρέα και τελικά στη ζωή μας τη γεύση που τους αξίζει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης