Ασφαλιστικά Νέα

NP Ασφαλιστική: Στα 15 εκατ. ευρώ τα κέρδη για το διάστημα Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2019

NP Ασφαλιστική: Στα 15 εκατ. ευρώ τα κέρδη για το διάστημα Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2019
Οι Αποζημιώσεις που κατέβαλλε στο 9μηνο η Εταιρία ανήλθαν στα 9,5 εκατ. ευρώ, το Ενεργητικό ξεπέρασε τα 105,7 εκατ. Ευρώ και τα αποθέματα διαμορφώθηκαν στα 35,5 εκατ. ευρώ
Με έντονα ανοδικούς ρυθμούς συνεχίστηκε η αύξηση μεγεθών της “NP Ασφαλιστική” και στο Γ’ τρίμηνο 2019, με αποτέλεσμα η παραγωγή 9μηνου να καταγράφει άνοδο 10% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό 9μηνο και να είναι σημαντικά μεγαλύτερη από τον μέσο όρο αύξησης της αγοράς.
Οι Αποζημιώσεις που κατέβαλλε στο 9μηνο η Εταιρία ανήλθαν στα 9,5 εκατ. ευρώ, το Ενεργητικό ξεπέρασε τα 105,7 εκατ. Ευρώ και τα αποθέματα διαμορφώθηκαν στα 35,5 εκατ. ευρώ.
Τα κέρδη προ φόρων στο 9μηνο, με βάση τα Δ.Π.Χ.Α. (IFRS) διαμορφώθηκαν στα 15 εκατ. ευρώ καταγράφοντας θεαματική αύξηση κατά 361% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα, με τον Δείκτη Φερεγγυότητας (SCR) να σκαρφαλώνει στο 213% και τον MCR στο 849%.

Καλά τεχνικά αποτελέσματα και κέρδη από επενδύσεις
Η πορεία της Εταιρίας σε ό,τι αφορά τα τεχνικά αποτελέσματα είναι καλύτερη από τους στόχους που είχαν τεθεί και δείχνει ότι πραγματοποιεί σημαντικά κέρδη από τις ασφαλιστικές εργασίες.
Τα καλά τεχνικά αποτελέσματα της Εταιρίας αποδίδονται στο εξαιρετικό underwriting και στην ορθολογική τιμολόγηση όλων των προϊόντων της Εταιρίας.
Ταυτόχρονα, η εξαιρετική πορεία των ελληνικών ομολόγων και μετοχών στο 9μηνο 2019, απέφερε σημαντικά κέρδη επενδύσεων στην NP Ασφαλιστική , η οποία καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της αποδεικνύει σταθερά και έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στην ελληνική οικονομία.

Νέα ασφαλιστικά προϊόντα
Από το Α’ εξάμηνο, η NP Ασφαλιστική ξεκίνησε μία μεγάλη προϊοντική αναβάθμιση παρουσιάζοντας νέα προϊόντα Γενικών Ασφαλίσεων που καλύπτουν κάθε ανάγκη των ασφαλισμένων, ενώ παράλληλα εμπλούτισε τα παλαιά προϊόντα με νέες καλύψεις προκειμένου να ανταποκρίνονται στη ζήτηση και στις προσδοκίες των πελατών της.
Οι πωλήσεις που πραγματοποιήθηκαν στα νέα ασφαλιστικά προϊόντα κατά το Γ’ τρίμηνο ανταποκρίνονται πλήρως στους στόχους της Εταιρίας και έχουν τονώσει το ασφαλιστικό ενδιαφέρον των συνεργατών της, καθώς η αύξηση της παραγωγής του δικτύου της NP στους Κλάδους Γενικών Ασφαλειών συμπεριλαμβανομένου του Αυτοκινήτου, της Περιουσίας των Αστικών και Επαγγελματικών Ευθυνών, του Ατυχήματος, των Μεταφορών και των Σκαφών, είναι τουλάχιστον υπερδιπλάσια σε ποσοστό αύξησης από την αύξηση του συνόλου της αγοράς.

Antonisvasilopoulos1@gmail.com

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης