Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Σε «δύσκολη θέση» πολλά γραφήματα μετοχών – Θα βρει δυνάμεις να αντιδράσει η αγορά;

tags :
Σε «δύσκολη θέση» πολλά γραφήματα μετοχών – Θα βρει δυνάμεις να αντιδράσει η αγορά;
Μία τυχαία αναζήτηση σε μετοχές που βρέθηκαν χθες στο στόχαστρο και παρακολουθεί η στήλη αλλά και αρκετοί επενδυτές δείχνει την εικόνα
Μπορεί οι αναλυτές στο συγκεκριμένο σημείο που βρίσκεται η αγορά να σημειώνουν πως δεν ανησυχούν και πως θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν περαιτέρω διόρθωση μέχρι τις 850-855 μονάδες περίπου, αλλά οι επενδυτές έδειξαν χθες (9/12) πως έχουν σοβαρές ανησυχίες.
Αρκετές πωλήσεις βγήκαν σε πολλές μετοχές από όλες τις κατηγορίες μετοχών, ενώ αρκετές ήταν εκείνες που δοκίμασαν στηρίξεις ή ακόμα και τις έσπασαν.
Βρίσκονται πλέον σε κρίσιμα σημεία που θα μπορούσαν αν διασπαστούν να επιταχύνουν την πτώση, εκτός και αν βρει δυνάμεις η αγορά να αντιδράσει.
Μία τυχαία αναζήτηση σε μετοχές που βρέθηκαν χθες στο στόχαστρο και παρακολουθεί η στήλη αλλά και αρκετοί επενδυτές δείχνει την εικόνα.
Η Cenergy για παράδειγμα που δεν έχει να επιδείξει κάποια ιδιαίτερη κίνηση μέσα στο 2019, έχει περάσει κάτω πλέον από τα 1,30 ευρώ και οδεύει χαμηλότερα.
Χθες έγραψε χαμηλό στα 1,26 ευρώ και έκλεισε στα 1,26 ευρώ.
Image
Η Ελλάκτωρ εδώ και αρκετές εβδομάδες πιέζεται με αποτέλεσμα να κλείσει το χάσμα τιμών που υπήρχε και να κινδυνεύει να βρεθεί χαμηλότερα.
Image
Στην ίδια μοίρα και η Viohalco η οποία υποχώρησε χθες μέχρι και τα 3,4650 ευρώ για να κλείσει τελικά λίγο υψηλότερα στα 3,47 ευρώ.
Image
Τα ΕΛΠΕ βρίσκονται και αυτά σε ένα κρίσιμο σημείο, έχοντας κόψει χαμηλότερα πριν μερικές μέρες τον κινητό μέσο των 200 ημερών.
Χθες έγραψε χαμηλό η μετοχή στα 8,14 ευρώ και έκλεισε στα 8,20 ευρώ.
Image

Τέλος η ΕΚΤΕΡ συσσώρευε για αρκετές εβδομάδες πάνω από τα 1,20 ευρώ και έδειχνε πως κρατούσε το συγκεκριμένο σημείο, αλλά χθες έγραψε χαμηλό στα 1,1750 ευρώ και έκλεισε στα 1,20 ευρώ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης