Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Το Δίκτυο Bancassurance Εθνικής Ασφαλιστικής ταξίδεψε στο Ντουμπάι

Το Δίκτυο Bancassurance Εθνικής Ασφαλιστικής ταξίδεψε στο Ντουμπάι
Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην πόλη και να απολαύσουν την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και τα ιδιαίτερα αξιοθέατά της
Το μοναδικό Ντουμπάι, ήταν ο προορισμός του ταξιδιού επιβράβευσης του Δικτύου των Καταστημάτων της ΕΤΕ (Bancassurance), που πραγματοποιήθηκε στο διάστημα από τις 22/11/2019 έως τις 27/11/2019.
Την ομάδα των 55 ξεχωριστών συνεργατών μας, συνόδευαν η Βοηθός Γενική Διευθύντρια Δικτύου της ΕΤΕ, κα Αναστασία Ναζίδου, ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας, Marketing & Bancassurance της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Γιάννης Σηφάκης, η Υποδιευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας, κα Μαρία Κόρακα, ο Προϊστάμενος Τομέα Bancassurance, κ. Βαγγέλης Κωνσταντινάκης, καθώς και ο Διευθυντής Καταθετικών, Επενδυτικών & Τραπεζοασφαλιστικών Προϊόντων ΕΤΕ, κ. Αναστάσιος Σιούτης και η Υποδιευθύντρια Πωλήσεων Bancassurance, κα Ντορίνα Μανουσάκη.
Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην πόλη και να απολαύσουν την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και τα ιδιαίτερα αξιοθέατά της, όπως τις παραδοσιακές κλειστές αγορές του χρυσού και των μπαχαρικών αλλά και το Burj Khalifa, το υψηλότερο κτίριο στον κόσμο με τα περίφημα συντριβάνια που «χορεύουν».
Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε ολοήμερη εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι, η οποία ξεκίνησε με επίσκεψη στο Μέγα Τέμενος του Σεϊχη Ζέιεντ, το τρίτο μεγαλύτερο τέμενος στον κόσμο, με τα υπέροχα λευκά μάρμαρα και την επιβλητική διακόσμηση.
Ακολούθησε πανοραμική ξενάγηση στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και γεύμα με παραδοσιακές αραβικές γεύσεις.
Η Δευτέρα, ήταν η μέρα της περιπέτειας στην έρημο. Η ομάδα αναχώρησε με Jeep 4x4 από το ξενοδοχείο για την έρημο, όπου απήλαυσε την εμπειρία στους αμμόλοφους και το μοναδικό ηλιοβασίλεμα στην έρημο.
Στη συνεχεία φιλοξενήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου είδε από κοντά τον τρόπο με τον οποίο ζουν οι Βεδουίνοι, δοκίμασε χαρακτηριστικά εδέσματα και συμμετείχε σε δραστηριότητες της τοπικής καθημερινότητας.
Το επίσημο δείπνο παρατέθηκε την Τρίτη το βράδυ στο Amazing Room του ξενοδοχειακού συγκροτήματος του Hilton. Στο gala, ο κ. Γιάννης Σηφάκης συνεχάρη τους επιτυχόντες για τη συμμετοχή τους και τόνισε τη σημαντική συμβολή τους στα υψηλά
παραγωγικά αποτελέσματα της Εταιρείας που παραμένει αρωγός της προσπάθειας τους, υποστηρίζοντας το συγκεκριμένο δίκτυο με νέα προϊόντα και υπηρεσίες.
Από την πλευρά της η κα Ναζίδου, αφού συνεχάρη τους επιτυχόντες, ζήτησε τη δυναμική συμβολή τους στην επίτευξη των στόχων και της επόμενης χρονιάς.
Η Εθνική Ασφαλιστική εύχεται στους συνεργάτες του Δικτύου Bancassurance, ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Image

Image

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης