Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Χρυσός πρωταθλητής Ευρώπης στα 200μ. μικτής ατομικής ο Α. Βαζαίος - Συγχαρητήριο μήνυμα του Προέδρου Π. Παυλόπουλου

tags :
Χρυσός πρωταθλητής Ευρώπης στα 200μ. μικτής ατομικής ο Α. Βαζαίος - Συγχαρητήριο μήνυμα του Προέδρου Π. Παυλόπουλου
Kατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200μ. μικτής ατομικής, μετά από μια επική κούρσα στην οποία κατέριψε και το ρεκόρ Ευρώπης του Λάζλο Τσεχ!
Τη δική του ιστορία έγραψε στη Γλασκόβη, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης 25αρας πισίνας ο Ανδρέας Βαζαίος, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 200μ. μικτής ατομικής, μετά από μια απίθανη κούρσα στην οποία κατέριψε και το ρεκόρ Ευρώπης του Λάζλο Τσεχ!
Ο Βαζαίος τερμάτισε σε 1:50.85, σχεδόν ένα δευτερόλεπτο μπροστά από τον δεύτερο, το Νορβηγό Τόμοε Ζενιμότο Χβας (1:51.79), ενώ κατέρριψε το 1:51.36 που είχε ο Λάζλο Τσεχ από τις 4/12/2015 και την αντίστοιχη διοργάνωση της Νετάνια.
Στην επική κούρσα του στον τελικό ήταν τελευταίος μετά από το 50αρι της πεταλούδας αλλά ήταν 3ος μετά από το ύπτιο και κέρδισε το χρυσό στο ελεύθερο.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος απέστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στον Ανδρέα Βαζαίο για την κατάκτηση του Χρυσού στα 200μ. μικτής Ατομικών Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γλασκώβη.
Ειδικότερα στο μήνυμά του ο Πρόεδρος αναφέρει :
«Η «χρυσή» Πανευρωπαϊκή σας διάκριση δικαιώνει την εμβληματική αθλητική πορεία σας και σας φέρνει, επαξίως, στην κορυφή της Ευρωπαϊκής κολύμβησης. Θερμά συγχαρητήρια, καλή δύναμη και καλή συνέχεια για την κατάκτηση και της Παγκόσμιας κορυφής».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης