Δελτία Τύπου

Η Vario συμμετείχε στην έκθεση ΧΕΝΙΑ 2019 με 100% eco-friendly προϊόντα

tags :
Η Vario συμμετείχε στην έκθεση ΧΕΝΙΑ 2019 με 100% eco-friendly προϊόντα
VARIO: Your Business Supply Partner for Sustainable Hoteling
Για 3 η συνεχόμενη χρονιά η VARIO συμμετείχε στην έκθεση XENIA παρουσιάζοντας στους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου ολοκληρωμένες λύσεις για τις επιχειρήσεις τους.
Η VARIO -κατανοώντας την ανάγκη της αγοράς για προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον- παρουσίασε ολοκληρωμένες οικολογικές λύσεις για κάθε τμήμα ξενοδοχείου ή ξενοδοχειακής μονάδας.
Στο ειδικά διαμορφωμένο και 100% eco- friendly περίπτερό της, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν διαφορετικές συσκευές guest amenities που αποτελούν μια σημαντική λύση στη μείωση της χρήσης του πλαστικού που ακολουθείτε από πολλούς οργανισμούς τον τελευταίο χρόνο, καθώς επίσης και σειρές guest amenities με οικολογικές πιστοποιήσεις.
Επιπλέον, είχαν την ευκαιρία να βρουν προϊόντα από φυσικές πρώτες ύλες, να γνωρίσουν τα προϊόντα της νέας συνεργασίας με την Goldplast τα οποία είναι πολλαπλών χρήσεων και 100% ανακυκλώσιμα, καθώς επίσης και να βρουν έξυπνες λύσεις τόσο για το στρώσιμο του τραπεζιού όσο και το σερβίρισμα των φαγητών και ποτών.
Τέλος, παρουσιάστηκαν στους επισκέπτες συστήματα καθαρισμού που σέβονται το περιβάλλον, ενώ υπήρξε ανταλλαγή απόψεων με τις επιχειρήσεις του ευρύτερου ξενοδοχειακού κλάδου για τη σωστή διαχείριση των απορριμμάτων, τη σωστή επιλογή κάδου και σάκου, καθώς και για την ανακύκλωση.
Η VARIO στηρίζει ενεργά τους επιχειρηματίες που θέλουν να κάνουν τα ξενοδοχεία τους πιο «πράσινα» με σκοπό να προωθήσουν και αυτοί με τη σειρά τους, την οικολογική συνείδηση στους πελάτες εκείνους που ψάχνουν όλο και περισσότερο καταλύματα και προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον.
Την ίδια στιγμή, μέσω των eco-friendly προϊόντων της, συμβάλλει έμπρακτα στην ανάδειξη της ελληνικής φιλοξενίας με 100% περιβαλλοντική συνείδηση.
Συγκεκριμένα, στην έκθεση XENIA 2019, φιλοξενήθηκε σε πρωτοβουλία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος αφιερωμένος στο «Ελληνικό Πρωινό» και η Vario, ως υπερήφανος χορηγός, έστρωσε το τραπέζι και ανέλαβε το σερβίρισμα.

Σχετικά με τη Vario:
Η Vario Α.Ε. ιδρύθηκε το 2004, είναι μέλος της Inpacs και ο αποκλειστικός αντιπρόσωπός της για την Ελλάδα και την Κύπρο.
Σήμερα, η εταιρία είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές επαγγελματικών προϊόντων και αναλωσίμων για επιχειρήσεις (προϊόντα χάρτου, αναλώσιμα catering, είδη καθαρισμού, προϊόντα ατομικής προστασίας, διαχείριση απορριμμάτων, guest amenities κ.λπ.), ενώ μέσα από το πανελλήνιας εμβέλειας δίκτυο των συνεργατών της προσφέρει μία ευρεία γκάμα προϊόντων κορυφαίας ποιότητας των 20 πιο αναγνωρισμένων brands διεθνώς (Tork, Vileda Professional, Kimberly Clark Professional, Diversey, Duni, Rubbermaid, Vikan, Buzil, Unger, Papernet, Deiss, SCJohnson, GFL, Solo, Plus Pack, Wrap Film, Semperit κ.α.).
Τα περισσότερα από 6.300 προϊόντα (το 50% έχει περιβαλλοντική πιστοποίηση) διανέμονται και χρησιμοποιούνται καθημερινά σε χιλιάδες σημεία σε όλη τη χώρα όπως αεροδρόμια, βιομηχανίες, ξενοδοχεία, αλυσίδες εστίασης, μονάδες υγείας, γραφεία επιχειρήσεων κ.α.
Το όραμα της Vario είναι να δημιουργεί επιπλέον αξία για τους πελάτες, τους ανθρώπους της και την κοινωνία ως "business supply partner".
Η Inpacs, με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε επαγγελματικό χώρο, εξυπηρετώντας ποικίλους κλάδους με περισσότερα από 12.000 προϊόντα, ενώ μέσω της συνεργασίας με το δίκτυο NETWORK®, αποτελούν τον μεγαλύτερο διεθνή οργανισμό διανομής επαγγελματικών προϊόντων.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη VARIO και τα προϊόντα της επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.vario.com.gr

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης