Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Στο Βέλγιο το φινάλε της General Tire, στη σειρά αγώνων Nascar Whelen Euro Series 2019

tags :
Στο Βέλγιο το φινάλε της General Tire, στη σειρά αγώνων Nascar Whelen Euro Series 2019
Στο Βέλγιο το φινάλε της General Tire, στη σειρά αγώνων Nascar Whelen Euro Series 2019
Από τον Απρίλιο αυτής της χρονιάς, η General Tire υποστήριξε μια σειρά επτά αγωνιστικών events, με τίτλο NASCAR Whelen Euro Series 2019, ως επίσημος συνεργάτης και προμηθευτής ελαστικών, για όλες τις ομάδες τής σειράς.  
Η General Tire εξοπλίζει τις ομάδες με το νέο ελαστικό, NWES GT, σε μέγεθος 11,5 / 27,5 R 15, σε εκδόσεις slick και εκδόσεις για βρεγμένο οδόστρωμα. Όλα τα αγωνιστικά φορούν ακριβώς το ίδιο ελαστικό και στους εμπρός και στους πίσω τροχούς.
Η φετινή σειρά αγώνων NASCAR Whelen Euro Series ολοκληρώθηκε πρόσφατα, με συναρπαστικό τρόπο, στο σιρκουί του Zolder στο Βέλγιο, σφραγίζοντας μια πολύ επιτυχημένη σεζόν. Για το 2019, πρωταθλητής στέφθηκε ο Ολλανδός οδηγός, Loris Hezemans, ενώ ο  Βέλγος Stienes Longin νίκησε στην κατηγορία “Elite 1”, μπροστά στο κοινό της πατρίδας του.
Ως επίσημος  Partner του NASCAR Whelen Euro Series, η General Tire συνεργάστηκε με όλες τις ομάδες, από το ξεκίνημα  των αγώνων, εξασφαλίζοντας, με τα ελαστικά της, κορυφαίες επιδόσεις, ανεξάρτητα από τις συνθήκες.  Ο Guy Frobisher, υπεύθυνος του project στην General Tires Ευρώπης, δήλωσε: «Αγωνιζόμαστε με μόνον έναν τύπο ελαστικού, ίδιον σε όλους τους τροχούς, για όλα τα αυτοκίνητα, σε όλα τα σιρκουί. Συνεπώς, το ίδιο ελαστικό πρέπει να αποδώσει εξίσου, είτε πρόκειται για έναν αγώνα στη ζέστη της Ισπανίας, είτε στο κρύο της Μεγάλης Βρετανίας και να ανταποκριθεί στις όποιες άλλες συνθήκες υπάρχουν σε άλλες τοποθεσίες. Οι απαιτητικοί πελάτες μας, είτε πρόκειται για επαγγελματίες οδηγούς αγώνων, είτε για καθημερινούς οδηγούς που χρησιμοποιούν τα ελαστικά General Tire στα αυτοκίνητά τους, έχουν τις ίδιες υψηλές προσδοκίες ποιότητας και απόδοσης, κάθε φορά που κάθονται πίσω από το τιμόνι. Είμαστε ενθουσιασμένοι από την επιτυχία των αγώνων το 2019 και ανυπομονούμε να υποδεχθούμε ακόμα καλύτερη δράση το 2020!»
Η αγωνιστική χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε ήταν η πρώτη από τις έξι, για τις οποίες η General Tire έχει συμφωνήσει να εξοπλίζει τις ομάδες με το ελαστικό NWES GT. Το προϊόν αυτό έχει κατασκευαστεί στην Αμερική, ειδικά για τους πολύ απαιτητικούς αγώνες NASCAR.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης