Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σχοινάς και Johansson θα έχουν συζητήσεις για το μεταναστευτικό στην Αγκυρα

Σχοινάς και Johansson θα έχουν συζητήσεις για το μεταναστευτικό στην Αγκυρα
Θα συνομιλήσουν για τη συνεργασία στο θέμα της μετανάστευσης με τον Αντιπρόεδρο της Τουρκίας, τον Υπουργό Εσωτερικών και τον Πρόεδρο της Μεγάλης Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης
Ο Αντιπρόεδρος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, και η Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων, κα. Ylva Johansson, θα μεταβούν στην Άγκυρα αύριο Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, για συζητήσεις οι οποίες θα επικεντρωθούν στη συνεργασία για τη μετανάστευση.
Ο Αντιπρόεδρος και η Επίτροπος θα συναντήσουν τον Αντιπρόεδρο της Δημοκρατίας της Τουρκίας, κ. Fuat Oktay, τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Süleyman Soylu και τον Πρόεδρο της Μεγάλης Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, κ. Mustafa Şentop.
Μετά τις συναντήσεις αυτές, ο Αντιπρόεδρος κ. Σχοινάς και η Επίτροπος κ. Johansson θα επισκεφθούν τη Μεγάλη Τουρκική Εθνοσυνέλευση για να καταθέσουν στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων της απόπειρας πραξικοπήματος του Ιουλίου 2016.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/bankingnews.gr/httpdocs/index.php:74) in /var/www/vhosts/bankingnews.gr/httpdocs/index.php on line 755