Τσακαλώτος για ΑΕΠ: Ο κ. Σταϊκούρας πρέπει να ξαναγράψει την ομιλία του - Συμπάσχουμε...

Τσακαλώτος για ΑΕΠ: Ο κ. Σταϊκούρας πρέπει να ξαναγράψει την ομιλία του - Συμπάσχουμε...
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος καλεί τον υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα να ξαναγράψει την ομιλία του και να σβήσει όσα ανέφερε περί αναιμικής ανάπτυξης που παρέδωσε ο ΣΥΡΙΖA
Δηκτικό είναι το σχόλιο του πρώην υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου για τα στοιχεία του ΑΕΠ που ανακοίνωσε σήμερα η ΕΛΣΤΑΤ, η οποία αναθεώρησε ανοδικά τα στοιχεία για την ανάπτυξη α΄και β΄τριμήνου 2019.
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος καλεί τον υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα να ξαναγράψει την ομιλία του και να σβήσει όσα ανέφερε περί αναιμικής ανάπτυξης που παρέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Η ΕΛΣΤΑΤ σήμερα αναθεώρησε την ανάπτυξη του πρώτου τριμήνου του έτους από 1,1% στο 1,4% και του δεύτερου τριμήνου από το 1,9% στο 2,8%. Συμπάσχουμε με τον κύριο Σταϊκούρα που τώρα πρέπει να ξαναγράψει από την αρχή την ομιλία του και να σβήσει όλα όσα θα έλεγε για την αναιμική ανάπτυξη που του παρέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Μέχρι τώρα η ΝΔ ισχυριζόταν ότι από τη στιγμή που ο κ. Μητσοτάκης έγινε πρωθυπουργός όλα πάνε καλύτερα ως δια μαγείας, ακόμη και το δήθεν δημοσιονομικό κενό που βρήκαν εξαφανίστηκε χωρίς κανένα δικό τους μέτρο.
Βέβαια κανείς δεν αμφιβάλει για τις ικανότητες του κ. Μητσοτάκη. Παρακολουθήσαμε άλλωστε και ένα εκπληκτικό ρεπορτάζ σε χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων που τις ανέλυε με βάση την φυσιογνωμία του.
Τώρα φαντάζομαι θα ισχυριστούν ότι οι πολίτες έχουν ορθολογικές προσδοκίες για τη κυβέρνηση Μητσοτάκη και έτσι επηρεάστηκαν και τα δύο πρώτα τρίμηνα», σχολιάζει ο Ευ. Τσακαλώτος.

Image

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS