Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σκάνδαλο διαφθοράς πλήττει την αντιπολίτευση της Βενεζουέλας

Σκάνδαλο διαφθοράς πλήττει την αντιπολίτευση της Βενεζουέλας
Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Juan Guaido δήλωσε ότι θα μιλήσει τις επόμενες ώρες για τις «πράξεις διαφθοράς»
Η αντιπολίτευση της Βενεζουέλα ανακοίνωσε, πως θα διερευνήσει κατά πόσον ισχύουν δημοσιεύματα του Τύπου, σύμφωνα με τα οποία μία ομάδα βουλευτών της υποστηρίζει έναν επιχειρηματία που συνδέεται με την κυβέρνηση του Προέδρου Nicolas Maduro.
Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Juan Guaido δήλωσε ότι θα μιλήσει τις επόμενες ώρες για τις «πράξεις διαφθοράς.»
«Θα ανακοινώσω τις αποφάσεις και τα μέτρα εναντίον εκείνων που επιδιώκουν να υπονομεύσουν την πίστη των ανθρώπων σε εμάς», δήλωσε ο Guaido ο οποίος τον Ιανουάριο επικαλέστηκε το σύνταγμα για να αναλάβει την προσωρινή προεδρία μετά την ανακήρυξή του Maduro ως σφετεριστή.
«Δεν θα επιτρέψω sτη διαφθορά να θέσει σε κίνδυνο όλα όσα αγωνιστήκαμε».
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι βουλευτές της αντιπολίτευσης έγραψαν επιστολές υποστήριξης για έναν Κολομβιανό τον, Carlos Lizcano, στο αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών και στην εισαγγελία της Κολομβίας, παρά τα αποδεικτικά στοιχεία για τους δεσμούς του με τον Alex Saab, έναν άλλο Κολομβιανό στον οποίο έχουν επιβληθεί κυρώσεις από τις ΗΠΑ για διαφθορά που σχετίζονται με το κρατικό πρόγραμμα διανομής τροφίμων Maduro.
Το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ και η εισαγγελία της Κολομβίας δεν απάντησαν αμέσως σε αίτημα του Reuters για σχολιασμό,
 

www,bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης