Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στο Κάιρο ο Δένδιας – Συνάντηση με Shoukry για τις εξελίξεις στην ανατ. Μεσόγειο και το μνημόνιο Τουρκίας - Λιβύης

Στο Κάιρο ο Δένδιας – Συνάντηση με Shoukry για τις εξελίξεις στην ανατ. Μεσόγειο και το μνημόνιο Τουρκίας - Λιβύης
Στην Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής ο Ν. Δένδιας
Οι εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο και η υπογραφή μνημονίου κατανόησης μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης, βρίσκονται της συνάντησης του υπουργού Εξωτερικών, Ν. Δένδια, με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Sameh Shoukry, στο Κάιρο.
Η συνάντηση των δυο αντρών ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι, είχε διάρκεια 45 λεπτά και  ακολούθησαν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών των δύο χωρών.
Επισκεπτόμενος το Κάιρο, ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας τόνισε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ότι θα έχει συνομιλίες με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Sameh Shoukry, για τις εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο και την υπογραφή μνημονίου κατανόησης μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης.
Σημειώνεται ότι τον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας συνοδεύουν ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΞ κ. Θεμιστοκλής Δεμίρης, ο Πολιτικός Δ/ντής Κυριάκος Λουκάκης, ο Έλληνας Πρέσβης στο Κάιρο Νίκος Γαριλίδης, ο Δ/ντής διπλωματικού του γραφείου κ. Γιάννης Τσαούσης και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΥΠΕΞ Αλέξανδρος Γεννηματάς και ο Πολιτικός Δ/ντής Κυριάκος Λουκάκης.
Θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας των δύο αντιπροσωπειών.
Ο κ. Δένδιας θα επιστρέψει το απόγευμα στην Αθήνα.
Image
Image
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης