Τελευταία Νέα
Πολιτική

Tajani: Δεν πρέπει να αφήσουμε μόνη την Ελλάδα στο μεταναστευτικό - Να συνεχιστεί ο διάλογος με την Τουρκία

Tajani: Δεν πρέπει να αφήσουμε μόνη την Ελλάδα στο μεταναστευτικό - Να συνεχιστεί ο διάλογος με την Τουρκία
Η Τουρκία επιδεικνύει επιθετική στάση τόσο στην Κύπρο όσο και στο προσφυγικό
«Δεν πρέπει να αφήσουμε μόνη της την Ελλάδα στο μεταναστευτικό», ανέφερε ο πρώην πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Antonio Tajani, στο περιθώριο του συνεδρίου της ΝΔ.
«Θα είναι ολέθριο λάθος και τεράστια καταστροφή τόσο για τη Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη», πρόσθεσε. «Να δουλέψουμε ως Ευρώπη για να λυθεί το μεταναστευτικό. Να συνεχιστεί ο διάλογος με την Τουρκία», υπογράμμισε ο πρώην ευρωπαίος αξιωματούχος.
Επισήμανε επίσης, ότι πρέπει να αλλάξει ο Κανονισμός του Δουβλίνου, ενώ παράλληλα ανέφερε πως «η Τουρκία επιδεικνύει επιθετική στάση τόσο στην Κύπρο όσο και στο προσφυγικό».
«Θα πρέπει να το σταματήσουμε. Να δουλέψουμε ως Ευρώπη για να λυθεί το μεταναστευτικό. Να συνεχιστεί ο διάλογος με την Τουρκία», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Όσο για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, ο Ιταλός πολιτικός ανέφερε ότι θα υπάρξει στήριξη και τόνισε ότι οι επενδύσεις είναι ο μόνος δρόμος, όπως και η μείωση της φορολογίας, για την ανάπτυξη. «Η εικόνα της Ελλάδας έχει αλλάξει μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη», υπογράμμισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης