Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Είσοδος της MLS Innovation στην αγορά της Βόρειας Μακεδονίας

Είσοδος της MLS Innovation στην αγορά της Βόρειας Μακεδονίας
Η Βόρεια Μακεδονία με πληθυσμό 2,1 εκατ. αποτελεί  λόγω της γεωγραφικής της θέσης, μια αγορά στην οποία η MLS θα επιδιώξει να παίξει σημαντικό ρόλο
Η MLS Innovation Inc. ανακοινώνει την είσοδό της στην αγορά της Βόρειας Μακεδονίας, την πέμπτη κατά σειρά αγορά του εξωτερικού στην οποία εισέρχεται μετά από την Κύπρο, τη Σερβία, την Βουλγαρία και την Αλβανία.
Η Βόρεια Μακεδονία με πληθυσμό 2,1 εκατ. αποτελεί  λόγω της γεωγραφικής της θέσης, μια αγορά στην οποία η MLS θα επιδιώξει να παίξει σημαντικό ρόλο.
Η MLS πηγαίνει στην αγορά της Βόρειας Μακεδονίας με το MLS Easy™ και τα MLS Smartphones και Tablets.
Tο λειτουργικό σύστημα του MLS Easy™ έχει αναπτυχθεί στην Σερβική γλώσσα, η οποία μπορεί να μην είναι η επίσημη γλώσσα στη χώρα, μπορεί όμως να γίνει κατανοητή και να ομιληθεί από το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού.
Επίσης, τόσο τα MLS  Smartphones  και Tablets όσο και το MLS Easy™ ενσωματώνουν την υπηρεσία Live Services η οποία δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να αναζητούν τα κοντινότερα εστιατόρια, βενζινάδικα, φαρμακεία, τράπεζες, νοσοκομεία, σημεία στάθμευσης ή άλλα σημεία ενδιαφέροντος στη Βόρεια Μακεδονία και  όταν ζητείται  να πλοηγούνται σε αυτά.
Η MLS έχει υπογράψει συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας με την ARS Futura, η οποία αποτελεί σημαντικό διανομέα στη Β. Μακεδονία, για την εμπορία και προώθηση προϊόντων MLS στην εν λόγω χώρα. Η MLS σε συνεργασία με την ARS Futura, θα συνεργαστεί με τους τοπικούς παρόχους της Βόρειας Μακεδονίας με αιχμή του δόρατος το MLS Easy™. Μέσω του MLS Easy™ δίνεται η δυνατότητα στους τοπικούς παρόχους να μετακινήσουν χρήστες 2G (που στη Βόρεια Μακεδονία είναι πάρα πολλοί) σε 4G με αποτέλεσμα την αύξηση των εσόδων τους λόγω της χρήσης υπηρεσιών δεδομένων. Επίσης, τα προϊόντα της MLS θα βρίσκονται στις τοπικές αλυσίδες λιανικής της Βόρειας Μακεδονίας.
Για τον πρώτο χρόνο (2020), η δραστηριοποίηση στην εν λόγω αγορά αναμένεται να αποδώσει έσοδα μεταξύ 500.000€ και 1.000.000€.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης