Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα ανακαίνισης και αναβάθμισης του NJV Αthens Plaza - Υψηλές πληρότητες το 2019

tags :
Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα ανακαίνισης και αναβάθμισης του NJV Αthens Plaza - Υψηλές πληρότητες το 2019
Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα ανακαίνισης και αναβάθμισης του NJV Αthens Plaza
Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα ανακαίνισης και τεχνολογικής αναβάθμισης του ξενοδοχείου NJV Αthens Plaza, που έφτασε τα 5 εκατ. ευρώ και το οποίο εστιάστηκε στην ανανέωση των δωματίων αλλά και στο οικολογικό αποτύπωμα του οργανισμού.
Οπως τονίστηκε σε σημερινή συνέντευξη τύπου της διοίκησης του ξενοδοχείο, η εν λόγω επένδυση έτρεξε τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς να διαταράξει την λειτουργία του ξενοδοχείου, πάντα με τα όσα ανάφερε η γενική διευθύντρια του ξενοδοχείου Βάνα Λαζαράκου.
Σε ερώτηση αν ο όμιλος Βαρδινογιάννη που είναι και ο μέτοχος του NJV Αthens Plaza, ενδιαφέρεται και για ένα ακόμη ξενοδοχείο στην Αθήνα, η απάντηση ήταν αρνητική από την κα Λαζαράκου.

Αύξηση στις πληρότητες

Την ίδια στιγμή με υψηλές πληρότητες και ακόμα καλύτερο μέσο όρο τιμής ανά διαθέσιμο δωμάτιο θα κλείσει το 2019 σε σχέση με πέρυσι το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza.
Όπως τόνισε η γενική διευθύντρια του ξενοδοχείου Βάνα Λαζαράκου, οι πληρότητες κινήθηκαν από 69% έως 74% με τις τιμές των δωματίων να κινούνται με αύξηση 12% κατά μέσο όρο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
Αφού τονίστηκε ότι το NJV Αthens Plaza δεν φοβάται τον ανταγωνισμό, από τις χιλιάδες νέες κλίνες που έχουν προστεθεί τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα, η κα Λαζαράκου υπογράμμισε, ότι η στην πελατειακή βάση της εταιρίας, το 25% είναι επαναλαμβανόμενοι πελάτες.
Σε υψηλά επίπεδα κινούνται οι αφίξεις από τον Καναδά, την Κίνα και τις ΗΠΑ.
Την ίδια στιγμή το χειμώνα το ξενοδοχείο υποδέχεται στην πλειονότητα πελάτες από το Ισραήλ, ενώ σε κάθε περίπτωση η ελληνική και κυπριακή αγορά είναι αυτή που η βασική για την Plaza.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης