Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Euroxx: Στις 19/12 η Γενική Συνέλευση για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου

tags :
Euroxx: Στις 19/12 η Γενική Συνέλευση για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου
Euroxx: Στις 19/12 η Γενική Συνέλευση για την εκλογή νέου ΔΣ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Euroxx αποφασίζει ομόφωνα τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων, στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας, επί της οδού Παλαιολόγου αρ. 7, στο Χαλάνδρι Αττικής, την 19.12.2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 17.00 μμ. για να αποφασίσουν επί των κατωτέρω θεμάτων:
-Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου
-Αμοιβές μελών Διοικητικού Συμβουλίου
Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, οι μέτοχοι καλούνται σε A' Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 03.01.2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17.00 μμ, στον ίδιο τόπο (στα γραφεία της Εταιρείας) για να αποφασίσουν επί των ιδίων ως άνω θεμάτων.
Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 19.12.2019 ή σε κάθε Επαναληπτική αυτής έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν μέτοχοι οι οποίοι θα είναι εγγεγραμμένοι στο αρχείο μετόχων της Εταιρείας που τηρείται ηλεκτρονικά στην εταιρεία «Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων Α.Ε.» (ΕΛ.Κ.Α.Τ.), και θα δεσμεύσουν το σύνολο ή το μέρος  των μετοχών τους (για το οποίο θα ασκήσουν το δικαίωμα ψήφου) μέσω του χειριστή τους στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν τη συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.
Οι αποδείξεις δέσμευσης των τίτλων πρέπει να προσκομίζονται στην Εταιρεία, επίσης 5 (πέντε) τουλάχιστον ημέρες πριν τη συνεδρίαση της Έκτακτης Γ.Σ.
Οι μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 19.12.2019 ή σε κάθε Επαναληπτική αυτής μέσω πληρεξουσίου, οφείλουν να καταθέσουν τη σχετική εξουσιοδότηση αντιπροσώπευσης στα γραφεία της Εταιρείας επίσης 5 (πέντε) τουλάχιστον ημέρες πριν τη συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης